Kategoriler

İstanbul Sivaslılar'dan Ankara çıkarması

İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Ankara'ya...

İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Ankara’ya çıkarma yaptı. Başta Başbakan Erdoğan’la bir araya gelen dernek yönetimi, bakan ve milletvekilleri ile de görüşerek verimli bir ziyaret turu gerçekleştirdi.

İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Ankara’ya bir dizi ziyaret turu gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Salim Çetinkaya’ya yönetimi, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin Mollaoğlu ve İstanbul Milletvekili Osman Boyraz eşlik etti. Yönetimin ilk durağı başbakanlık çalışma ofisi oldu. Burada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen dernek yönetimi sohbet ve istişare etme imkanı buldu. Başbakan Erdoğan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Sivaslılar’ın kendisine bu zaman kadar olan desteklerinden dolayı da teşekkür etti. Dernek Başkanı Salim Çetinkaya ise İstanbulluların kendisini sevdiğini ama Sivaslılar’ın bir başka sevdiğini söyledi. Dernek yönetimi Başbakan Erdoğan’a dernek faaliyetlerinden bahsetti. Ziyaret, Başbakan Erdoğan’a verilen hediye takdimi ile son buldu.

""

Dernek yönetiminin sonraki durağı ise Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem oldu. Aynı zamanda Sivaslı olan Erdem’le uzun süre sohbet etme imkanı yakalandı. Daha sonra sırası ile İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin makamlarında ziyaret edildi. Verimli bir ziyaret turu gerçekleştiren İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği moral ve güç depolayarak İstanbul’a döndü. 

""

""

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
259 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı