İstanbul 16°
az bulutlu
BİST
9.916
ALTIN
2.440,33
DOLAR
32,48
STERLİN
40,57
EURO
34,75

Ümraniye Belediyesi muhtarları iftarda ağırladı

Ümraniye Belediyesi ilçedeki muhtarları Hekimbaşı Çardak Restoran’da gerçekleştirdiği iftar yemeğinde ağırladı.

Ümraniye Belediyesi muhtarları iftarda ağırladı

Ümraniye Belediyesi ilçedeki muhtarları Hekimbaşı Çardak Restoran’da gerçekleştirdiği iftar yemeğinde ağırladı.

02 Haziran 2018 Cumartesi 14:00
Ümraniye Belediyesi muhtarları iftarda ağırladı

İftara; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Süleyman Denizolgun, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, meclis üyeleri, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kur’an tilavetiyle başlayan programda İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, bir selamlama konuşması gerçekleştirerek hayırlı iftarlar diledi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Fatih Süleyman Denizolgun, programdaki konuşmasında herkese hayırlı Ramazanlar ve iftarlar dileyerek Başkan Hasan Can’a ve Ümraniye Belediyesine iftar programı için teşekkürlerini iletti.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, programda bir konuşma gerçekleştirerek iftar programında emeği geçen herkese, başta bu imkânı sağlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür etti. Batur; Ümraniye Belediyesinin Ramazan ayı boyunca ilçenin birçok noktasında binlerce kişiye verdiği iftarlardan ve iftara yetişemeyen vatandaşlara dağıtılan iftariyeliklerden bahsetti. “Ümraniye Belediyesi olarak Ramazanı Ramazan gibi, doyasıya yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz” diyen Batur; 24 Haziran Seçimlerinin öneminden bahsetti ve “Hayırlı iftarlar” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ardından, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu da bir konuşma gerçekleştirerek “Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin. Bu ay sabır, şükür, tövbe, tefekkür ayı. Tüm nimetlerinden, rahmetinden, bereketinden feyz almaya çalışıyoruz Rabbim kabul eylesin” dedi.

Ezan-ı Muhammedinin okunup oruçların açılmasıyla program son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3