Çekmeköy Belediye Meclisi yeni salonunda

İç dekorasyonu biten, çevre düzenlemesi de kısa süre içinde tamamlanacak...

Çekmeköy Belediye Meclisi yeni salonunda

İç dekorasyonu biten, çevre düzenlemesi de kısa süre içinde tamamlanacak...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy Belediye Meclisi yeni salonunda

İç dekorasyonu biten, çevre düzenlemesi de kısa süre içinde tamamlanacak yeni hizmet binası, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın başkanlık yaptığı ilk Belediye Meclisi Toplantısı öncesinde birbirinden değerli isimleri ağırladı.

Kaymakam Mehmet Arslan, yoğun temposu arasında yeni hizmet binasını geldi ve Başkan Ahmet Poyraz'a hayırlı olsun ziyareti yaptı. Belediye Meclisi Toplantısı öncesinde gerçekleştirilen kokteyle Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve Çekmeköylü İşadamı Turgut Toplusoy da katıldı.

""

Belediye Meclisi toplantıları için hazırlanan salondaki ilk toplantı, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın başkanlığında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Başkan Poyraz, kısa bir süre sonra resmi açılışı yapılarak Çekmeköy halkına en kaliteli ve hızlı hizmetin sunulacağı yeni hizmet binasında yapılan ilk Belediye Meclisi Toplantısı'nın, herkes için hayırlara vesile olmasını diledi. Çekmeköy'ün her konuda model olmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Poyraz, seçim broşüründe söz verdikleri tüm sözleri bir bir yerine getirmenin onurunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Poyraz'ın konuşmasının ardından toplantıya katılan Ak Parti ve CHP'li Belediye Meclis üyeleri ile yeni hizmet binasındaki ilk toplantı gerçekleştirildi. Gündemdeki konuların görüşüldüğü toplantının sonunda Belediye Meclisi üyeleri, Meclis çalışmaları için hazırlanan salon için Başkan Poyraz'a teşekkür ettiler.

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3