TÜRKÜLERİN HAYAT BULDUĞU MEKAN: KİRVEM ATAŞEHİR

Lezzetli etleri ve nefis mezeler ile birlikte dostlarla bir araya gelinerek hoş zaman geçirilebilecek, türkü dinleyecek bir mekan olan Kirvem Ataşehir Sahne Türkü Evi sizleri bekliyor….

TÜRKÜLERİN HAYAT BULDUĞU MEKAN: KİRVEM ATAŞEHİR

Lezzetli etleri ve nefis mezeler ile birlikte dostlarla bir araya gelinerek hoş zaman geçirilebilecek, türkü dinleyecek bir mekan olan Kirvem Ataşehir Sahne Türkü Evi sizleri bekliyor….

18 Nisan 2022 Pazartesi 14:50
TÜRKÜLERİN HAYAT BULDUĞU MEKAN: KİRVEM ATAŞEHİR

Türk mutfağından lezzetler eşliğinde keyifli ve hoş bir akşam geçirmeye ne dersiniz? Kirvem Ataşehir Sahne Türkü Evi restoran keyifli ortamı, bol seçenekli yemekleri ve canlı sahnesi ile fark aratıyor. Geniş menüsü, leziz yemekleri, mezeleri ve konsepti ile ailenizle birlikte uğrayabileceğiz bir yer olan mekanın uygun fiyat politikası da müşterilerini memnun ediyor.

Kirvem Ataşehir Sahne Türkü Evi’nin en büyük farkı ise canlı sahnesi. Haftanın 7 günü birbirinden sevilen sanatçılar, davetlilere unutulmaz saatler yaşatıyor. Türkülerin hayat bulduğu Kirvem Ataşehir’e uğrarsanız hem eğlenecek hem de dostlarınızla keyifli saatler yaşayacaksınız. Güler yüzlü personel ve kusursuz servis ise sizleri memnun edecektir. Gecenin geç saatlerine kadar halay çekip eğlencenin tadını çıkartacağınız türkü evi haftanın 7 günü siz dostları bekliyor…

İşletmenin sahibi ise sektöre yıllarını vermiş olan tecrübeli bir isim Mahir Dalkılıç. İşletme sahibi Mahir Dalkılıç,” Ailelere, gruplara yönelik, nezih, herkesin rahat yiyip içebilecekleri, türkü dinliyebilecekleri bir işletme ile hizmet veriyoruz” diye konuştu. Tüm mezelerini kendilerinin hazırladıklarını, etlerin özel olarak tedarik edildiğini ifade eden işletmeci Dalkılıç, hem mezelerde hem de etlerde iddialı olduklarını söyleyerek, “Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Hem lezzet hem hijyenik hem de kalite olarak öne çıkıyoruz. Sahne alacak arkadaşlarımızı da özenle seçiyoruz” dedi. Mahir Dalkılıç, “Muhabbetli keyifli saatler için sizi en iyi şekilde ağırlayacak ekibimiz ile özel günlerinizi, unutulmaz anlarınız paylaşacak, misafirlerinizi ağırlarken eğlencenize keyif katacak, arkadaşlarınız ile muhabbetlerinize ev sahipliği yapmak için sizleri türkü evimize bekliyoruz” dedi.

Adres: İnönü Mah. Kayışdağı Cad. No:188/B, İstanbul

Tel: 0216 574 00 01 - 0532 406 56 70

Son Güncelleme: 18.04.2022 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halef 2022-04-18 22:12:11

Kalite bizim işimiz

banner3

banner72