Hilal Altın: Müzik damarlarımda dolaşan bir kelebekti

Bir döneme şarkıları ile damga vuran Arabeskin Taçsız Kralı Merhum Hüseyin Altın'ın Kızı Hilal Altın ile bilinmeyenlerini konuştuk.

Hilal Altın: Müzik damarlarımda dolaşan bir kelebekti

Bir döneme şarkıları ile damga vuran Arabeskin Taçsız Kralı Merhum Hüseyin Altın'ın Kızı Hilal Altın ile bilinmeyenlerini konuştuk.

13 Mart 2022 Pazar 14:02
Hilal Altın: Müzik damarlarımda dolaşan bir kelebekti

Müzik Bendim Müzik Hayattı, Müzik Damarlarımda dolaşan bir kelebekti'' diyen Hilal Altın,hislerini için şöyle dile getirdi .

'' Bu cümle hem biraz betimleme hem de bir gerçeklik aslında. Rahmetli Sanatçı Hüseyin Altın'ın küçük prensesi olmamın gerirdiği gerçeklik diyelim .Genlerime işlenmişti''

“MİZİK AŞKI BENDE HEP VARDI”

Eylül 1988 yılında İstanbul’da doğdum. Eğitim ve öğretim hayatımı liseye kadar devam ettirdim. Görebileceğimiz hikayeler gibidir. Lakin benim hikayemi değiştiren farklı bir tını var. Kendimi bildim bileli müzik aşkının duyduğum ilginin kurduğum hayallerin bir başlangıç gibi değil de hep var olmasıydı.

Müzik bendim. Müzik hayattı. Müzik damarlarımda dolaşan bir kelebekti. Bu cümle hem biraz betimleme hem de bir gerçeklik aslında. Rahmetli sanatkâr Hüseyin Altın ‘ın küçük prensesi olmamın getirdiği gerçeklik diyelim. Genlerime işlenmişti. Bir kız çocuğu olarak babama hayrandım evet bir de babamın sanatına hayrandım. Zaman zaman babamın konserlerinde ve kliplerinde yer aldım.

Bir yandan büyük bir artım varken bir yandan da büyük bir kaybım vardı. Babamı kaybettim. 2016 senesiydi. Benim için çok kötüydü ansızın kaybettim ölüm beklenmez tabi ki ama hayatımda böyle bir kaygım hiç olmamıştı. Sağlık sorunu değildi. Bir kazaydı ...Yüksekten düştüğü için kaybettik. Hayatımda bir anda tepetaklak oldu. Kedimi bi nevi kaybettiğim zamanlardı kardeşlerimin ve annemin yanında olmam gerekiyordu

“BAYRAĞI BABAMDAN DEVRALDIM”

Hayallerimi gerçekleştirecek gücüm kaybolmuştu. Toparlanmam zaman aldı. Onunla olan anılarıma gerçekten gülümsemeye başladığım da hayallerim için gücümü toparlamaya başlamıştım. Hatta en son anımız; 2012 ‘de Yalnız Adam albümünün, Bizim Şarkımız isimli şarkısının klip çalışmasında birlikte yol aldık. Yaşadığım en büyük ve heyecanlı gururdu. Babam içinde öyleydi. Müziğe geçiş kararım; babamın anılarını, hatıralarını zamana bıraktığı güzellikleri yeniden yaşatmak ve günümüze taşımak için bayrağı devir aldım. Bu yolda o kadar şanslıyım ki başta ailem olmak üzere tüm Hüseyin Altın sevenlerinin, dilek ve isteklerini duyduğumda kararımı vermiş oldum.

Bu süreçte kendimi geliştirmek adına oyunculuk eğitimleri ve şan eğitimleri aldım. Yaklaşık 2-3 yıldır başlamış olan kariyer hayatımda ilk önce single çalışmamı tamamladım. Bu süreç içerisinde ikinci projem olan Youtube akustik çalışmalarımla yolculuğuma devam etmekteyim. Çalışmalarım Nisan ayı itibariyle sevenlerimize sunmuş olacağız. Şimdiden çok heyecanlıyım. Amacım müzikte geçici olmak değil kalıcı olmak. Ve tabiki Severek ve gururla ilerlediğim bu yolda devraldığım bayrağı da layığı ile taşımak.

Kaynak: Efe medya Life Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72