Ümraniyespor Tarık Aksar’la Devam

Ümraniyespor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunda Tarık Aksar, yeniden başkanlığa seçildi. Yönetimde bir çok sürpriz isimlerin olduğu gözden kaçmadı.

Ümraniyespor Tarık Aksar’la Devam

Ümraniyespor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunda Tarık Aksar, yeniden başkanlığa seçildi. Yönetimde bir çok sürpriz isimlerin olduğu gözden kaçmadı.

10 Temmuz 2021 Cumartesi 18:38
Ümraniyespor Tarık Aksar’la Devam

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Tarık Aksar’ın göreve tekrar seçildiği açıklandı. Ümraniyespor Kulübü Başkanı Aksar, 2019 yılında görevi Recep Yoğurtçu’dan devralmıştı. Olağanüstü genel kurul Pandemi kurallarına uygun olarak yapılırken, kongrede tüm üyelerin güvenoyunu alan Tarık Aksar yeniden Ümraniyespor Başkanlığına seçildi

SÜPRİZ İSİM: İŞ İNSANI NEDİM CAN SİPAHİ

Yeni yönetimde yeni ve sürpriz isimler yer aldı. En büyük sürpriz ise yönetime giren tanınmış siyaset adamı Hüseyin Sipahi'nin oğlu İş insanı Nedim Can Sipahi oldu. Tarık Aksar Başkanlığında Ümraniyespor’un yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yusuf Ethem Koyuncu, Ferudun Çamur, Adnan Hacıoğlu, Gökhan İbrahimağaoğlu, Şükrü Gökhan, Nedim Can Sipahi, Oğuzhan Sarı, Ömür Aydın, Avni Karal, Gürol Yanık

‘’HEDEF SÜPER LİG’’

Ümraniyespor Kulübü’nün Yapılan olağanüstü genel kurulunda tekrardan Kırmızı Beyazlı ekibin başkanı seçilen Tarık Aksar yeni sezonda hedeflerinin Süper Lige çıkmak olduğunu belirtti. Aksar “ 2021-2022 sezonu çalışmalarımıza tesislerimizde başladık. Bu sezon hedefimiz ve beklentimiz çok büyük. Artık Süper Lige çıkma zamanı geldi. Başarı için kenetlenmek, çok çalışmak ve takıma sahip çıkmak gerekir. Teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize inanıyoruz ki bu sezon hep birlikte elele vererek Süper Lige çıkacağız “ dedi.

Kaynak: Futbolamator.com

Son Güncelleme: 10.07.2021 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72