Semt takımına sahip çıktı Sarıgazispor’dan unutulmaz gece

Semtin en eski takımı olan Sarıgazi Spor Kulübü, unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı. Yoğun katılımın olduğu gecede sahne alan sanatçılar davetlilere eğlenceli saatler yaşattı.

Semt takımına sahip çıktı Sarıgazispor’dan unutulmaz gece

Semtin en eski takımı olan Sarıgazi Spor Kulübü, unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı. Yoğun katılımın olduğu gecede sahne alan sanatçılar davetlilere eğlenceli saatler yaşattı.

20 Şubat 2022 Pazar 21:40
Semt takımına sahip çıktı  Sarıgazispor’dan unutulmaz gece

Sarıgazi Spor Kulübü, uzun süre unutulmayacak bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Doğanlar Düğün Salonu’nda düzenlenen dayanışma gecesine yoğun katılım olurken salonun tıka basa dolması dikkatlerden kaçmadı. Ekonomik zorluklara rağmen geceye katılıp takıma bu denli destek olunması örnek olunacak nitelikteydi. Turhan Çakır'ın sunuculuğunu yaptığı gecede; Mustafa Özarslan, Miran Aras, Gülşah Uçar, Ali Karabey sahne aldı. Geleneksel hale gelen geceye; sporseverlerden, iş, STK ve siyaset dünyasından birçok tanıdık sima katıldı.

Yönetimden Birlik ve Beraberlik Mesajları

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan gece, yönetim kurulu üyesi Özgür Polat’ın açılış konuşması ile başladı. Daha sonra kürsiye çıkan Başkan yardımcısı Daimi Derin kulüp hakkında davetlilere bilgi verirken yapılması gereken projelerden bahsetti. Sonrasında sunucu Turhan Çakır, yönetimdeki isimleri okuyarak teker teker sahneye davet ederek katılımcılara tanıttı. Son olarak davet edilen Kulüp Başkanı Serdar Turhan, tüm misafirlere ‘Hoşgeldiniz’ diyerek başladığı konuşmasında “1987 yılında kurulan Sarıgazispor’un daha güçlü adımlarla yarınlara hazırlandığını söylerken, kendilerine destek verenlere ve gecede emeği geçenlere de teşekkür etti.

Geceye katkıları olan iş adamlarına plaket takdimi yapılarak onurlandırıldı.

Mustafa Özarslan Geceye Renk Kattı

Gecede sahne alan sürpriz sanatçılar Miran Aras, Gülşah Uçar, Ali Karabey türküleri izleyenlerden tam not aldı. Gecenin finalinde ise Türk halk müziğinin sevilen sesi Mustafa Özarslan sahne aldı. Özarslan kendine has sesi ve yorumu ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Davetliler bol bol halay çekip eğlencenin ve gecenin tadını çıkardı.

Son Güncelleme: 20.02.2022 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3