Altın Kız Berranur Dünya Şampiyonası Seçmeleri’nde

Beykoz’un gururu, Altın Kız Berranur Çiftçi Dünya Şampiyonası için Milli Takım seçmelerine hazırlanıyor.

Altın Kız Berranur Dünya Şampiyonası Seçmeleri’nde

Beykoz’un gururu, Altın Kız Berranur Çiftçi Dünya Şampiyonası için Milli Takım seçmelerine hazırlanıyor.

26 Şubat 2018 Pazartesi 12:15
Altın Kız Berranur Dünya Şampiyonası Seçmeleri’nde

2018 yılı başında Antalya’da yapılan Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda ilk kez gençlerde tatamiye çıkan ve Türkiye 2.si olan Berranur Çiftçi, bu başarısıyla Dünya Şampiyonası seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Uluslararası Turkish Open Müsabakalarına Gençler Kategorisinde katılarak tecrübesini artıran Berranur, Milli Antrenör Osman Günaçtı’nın yönetiminde sıkı antrenman programıyla seçmelere hazırlanıyor.

Dünya Şampiyonası seçmeleri 10-11 Mart tarihlerinde Konya’da yapılacak. Altın Kız’ın Dünya Şampiyonası'na katılabilmesi için kilosunda 8 rakibini geride bırakması gerekiyor.

Osman Günaçtı: “Avrupa Şampiyonası için deneyim olacak”

Konya’da seçmelere hazırlanan Berranur’un motivasyonunun üst seviyede olduğunu söyleyen antrenör Osman Günaçtı; “Berranur’un Gençler Kategorisindeki ilk senesi, pes etmeyecek, çok çalışacak ve inanıyorum ki rahiplerini geçecek. Bunu başaracak yetenek onda fazlasıyla var. Seçmelerde birinci olursak dünya şampiyonasına da gideceğiz. Gidemezsek de ileriye doğru her hamle bizi hedefe yaklaştırır. Avrupa Şampiyonası öncesinde sporcumuz için çok önemli bir deneyim olacak. Beykozlu gençlere rol model olan sporcumuzu yürekten kutluyorum” dedi.

Avrupa Şampiyonası 24-29 Nisan’da

24-29 Nisan 2018 tarihlerinde Yunanistan’da yapılacak AB Tekvando Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Berranur Çiftçi, ilk üçe girerse Avrupa Ümitler Şampiyonası’na direkt katılma hakkını elde edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3