Metrogarden AVM'de kıyafet ayırımı mı?

Metrogarden AVM'de kıyafet ayırımı mı?

08 Mart 2017 Çarşamba 14:00
Metrogarden AVM'de kıyafet ayırımı mı?
Metro Garden AVM’ye iş kıyafetleri ile giremediklerini iddia eden işçiler, “Bu rencide edici uygulamaya son verilmeli” diyor.

Metro Garden AVM ile ilgili ciddi iddialar var. Bu AVM ile ilgili sikayetvar.com’da kıyafet ayrımı yapıldığı ve işçi elbiseleri ile içeriye alınmadığı söyleniyor.  

“Rencide edici uygulamaya son verilmeli”

Sikayetvar.com’a başından geçen bir olayı anlatan işçi şöyle diyor:  “Metrogarden AVM'ye iş yeri logolu kıyafet ile giriş yaptığımızda giriş yapamayacağımızı ve yasak olduğunu bildirdiler. Öğle yemeklerine gelirken kıyafet değiştirmemiz mi gerekli? Bir an önce bu soruna dur denmeli. İnsan ayrımı yapılmamalıdır.”

Bir başka vatandaş ise, “İş yerimizden çıkıp, öğle yemeği için Metrogarden AVM 'yi tercih ettik. Daha kapıdan girerken şirketimizin amblemi olan montu gören güvenlik görevlisi, “işçi kıyafeti ile giremezsiniz” şeklinde uyarıda bulundu. Bu şekilde bir ayrım yapılması rencide edici konuşulması skandaldır. İnsanlık ayıbıdır. Biz yazılı uyarı olarak girişe asılması gerektiğini söyleyip yukarı çıktık. Yukarıda da bir güvenlik personeli ters ters montlu arkadaşlarımıza baktı. Bu kadar can sıkıcı bir olay daha önce yaşamamıştım. Kesinlikle bu rencide edici uygulamanın sonlandırılması ve özür dilenmesi gerekiyor” diyor.



 
Son Güncelleme: 08.03.2017 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3