Saadet Üsküdar'dan Aşure İkramı

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, Üsküdarlılara aşure ikram etti.

Saadet Üsküdar'dan Aşure İkramı

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, Üsküdarlılara aşure ikram etti.

15 Ekim 2017 Pazar 13:49
Saadet Üsküdar'dan Aşure İkramı

Üsküdar'ın aktif teşkilatı Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı yeni bir çalışmaya daha imza attı. Parti, Muharrem ayında aşure pişirip ikram etme geleneğinin yaşaması amacıyla Üsküdarlılara aşure ikramında bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Üsküdar Meydanında gerçekleştirildi. Çok sayıda aşure kısa sürede tükendi.

Gürlü: Geleneklerimizle Güçlüyüz

Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, "Geleneklerimizi yaşatmak oldukça önemli. Biz bu etkinlikle basit bir tatlı ikramı gerçekleştirmiş gibi gözükebiliriz. Evet bir yanıyla da öyle. Ancak başka bir bakış açımız daha var. Biz eğer güçlü bir millet, güçlü bir devlet olmak istiyorsak, bizi biz yapan değerlere sahip çıkmamız gerek. Taklitçilikten uzak durmamız gerek. Biz de bugün burada bir geleneğimize sahip çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72