Akşener, yeni partisini anlattı

Sonsöz yazarı Orhan Uğuroğlu, köşesine yeni parti çalışmaları konusunda önemli adımlar atan Meral Akşener'i taşıdı.

Akşener, yeni partisini anlattı

Sonsöz yazarı Orhan Uğuroğlu, köşesine yeni parti çalışmaları konusunda önemli adımlar atan Meral Akşener'i taşıdı.

03 Ağustos 2017 Perşembe 11:39
Akşener, yeni partisini anlattı

Meral Akşener ve Ümit Özdağ’ın çalışmalarını yürüttüğü yeni partinin kasım ayında kurulması bekleniyor. Meral Akşener’in ‘merkez parti’ olacak dediği yeni oluşum için MHP’nin Kocaeli ve Bursa teşkilatlarından 625 kişi istifa etmişti.

Ankara’nın yerel gazetesi Sonsöz’den Orhan Uğuroğlu, yeni parti çalışmaları hakkında görüştüğü Akşener’in ‘kararlı, heyecanlı ve ilk kez çok umutlu olduğunu’ yazdı.

Uğuroğlu, Akşener’in yeni parti çalışmalarını, ‘Çok hızlandık, önemli adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz’ sözleriyle özetlediğini belirtti. Uğuroğlu, Akşener’le görüşmesine ilişkin şunları yazdı:

“Kurucular Kurulu konusunda Prof. Dr. Ümit Özdağ ile birlikte çalıştıklarını vurgulayan Akşener çalışmalarının çok olumlu karşılandığını ve her çevreden geniş ve önemli destekler aldıklarını vurguladı.

Türkiye genelinde örgütlenme aşamasına henüz başlamadıklarını belirten Akşener, ‘sağlam ve güvenli adımlar atmak için önce partinin resmen tamamlayacak sonra da örgütlenmeyi tamamlayacağız’ dedi.”

Anahtar Kelimeler:
MHPMeral AkşenerYeniparti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72