Antidepresan kullanmaya başladığını söyleyen Müjdat Gezen "Yazacaklarımdan ben sorumlu değilim" dedi. Usta sanatçı Müjdat Gezen, Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde yaşadığı sağlık sorunlarını anlattı. Gezen, antidepresan kullandığını ve tedavi sürecini detaylarıyla anlattı.
"Yazacaklarımdan ben sorumlu değilim. Çünkü doktorum antidepresan ilaç tedavisine başlattı beni" şeklinde konuşan usta isim şu ifadeleri kullandı:
BU BİR YERDEN PATLAYACAKTI
"Bu bir yerden patlayacaktı. Safra kesesini aldırmak zorunda kaldım. Doktorum Erkan Kaya her gün telefon etti. Onca işi arasında benim bireysel tedavime sahip çıktı. Bunu hiç unutmayacağım. Şimdi, başta söylediğim gibi bu yeni ilaçlar bünyemde tuhaf tuhaf şeylere yol açarsa yazdıklarım abuk sabuk sözcüklere dönüşürse sorumlusu ben değilim. Kafadır. Bu yaştan sonra kızamık veya kabakulak olmayı beklemiyorum ama durumumun da çok parlak olduğu söylenemez. Hepiniz sağlığınıza çok dikkat edin. Siz benim kıymetlilerimsiniz. Okurlarım, seyircilerim... Hepinize sağlık diliyorum. Sağlık iyi olunca gerisi kolaylaşıyor."