Star gazetesi yazarları birbirine girdi, tehditler başladı!

Hükümete yakın Star gazetesi yazarları Ahmet Taşgetiren ile Ahmet Kekeç, 17 Aralık tartışması nedeniyle birbirlerine girmişti. Kavgada ton giderek sertleşiyor.

Star gazetesi yazarları birbirine girdi, tehditler başladı!

Hükümete yakın Star gazetesi yazarları Ahmet Taşgetiren ile Ahmet Kekeç, 17 Aralık tartışması nedeniyle birbirlerine girmişti. Kavgada ton giderek sertleşiyor.

18 Eylül 2017 Pazartesi 17:18
Star gazetesi yazarları birbirine girdi, tehditler başladı!

Star'ın yazarları Ahmet Taşgetiren ile Ahmet Kekeç, 17 Aralık tartışması nedeniyle birbirlerine girmişti. Ahmet Kekeç, “Kol saati öyle mi” başlıklı yazısıyla, Ahmet Taşgetiren’e yanıt vermişti. Taşgetiren ise köşesinde ABD’nin tutuklama kararı çıkardığı Zafer Çağlayan’ın saatinin içlerine sinmediğini yazmıştı. Ahmet Kekeç ise "Star yazarı ‘kontrollü darbe’ diyecek de, diyemiyor mu?" başlıklı yazısıyla kavgayı sürdürmüştü.

Ahmet Taşgetiren ise dünkü "Kafa karıştırmayacak bir yazı" başlıklı yazısıyla kavgayı devam ettirmişti.

Ahmet Kekeç, bugünkü "Bay Taşgetiren" başlıklı yazısıyla Ahmet Taşgetiren'in dünkü yazısına yanıt verdi.

"Başlıktaki 'Bay Taşgetiren' ifadesinin mesulü, Ahmet Taşgetiren’in kendisidir" diyen Ahmet Kekeç şöyle devam etti:

"Hak ettiği neyse, bundan sonra onu alacaktır. Bay Taşgetiren’in 'soda iç' tavsiyesinin öncelikle kendisi için geçerli olduğunu düşünüyorum. Kaç yıldır yazılarını okuyorum; Erdoğan’la meselesini halledememiş ve onun tarz-ı siyasetini problem olarak gören (hatta en büyük problem olarak onu gören) bir hazımsız kişilik görüyorum. Hakikaten soda içmelidir."

'BEN DE GALİBA SON DERECE NET YAZIYORUM'

Ahmet Kekeç, "Ben de galiba son derece net yazıyorum..." diyerek Taşgetiren'e şöyle yanıt verdi:

"Hangi Bakan’ın malı götürdüğünü (ne oranda götürdüğünü) bilmiyorum... ('Malı götürmek' ifadesi Derviş meşrep Bay Taşgetiren’e aittir.) Bunu Bay Taşgetiren biliyor olmalı ki, o dört Bakan’ı yargılamış, mahkûm etmiş ve 'Malı götürdüler, şimdi hesap versinler' diyor.

Bakanlar hakkındaki iddiaları muhtemelen, FETÖ’nün hazırladığı dosyalardan okumuştur. Çünkü kendisi dosya okumayı çok severmiş...

FETÖ dosyaları dışında bir kaynağı, edindiği başka bilgiler ya da ulaşmış olduğu 'belgeler' varsa, bilmek isteriz.

Bilelim ki, biz de içimize sindiremeyelim."

'BENCE DEVAM ETSİN ALINGANLIKLARA'

"Bay Taşgetiren’in 'kafa karıştırdığını' yazmıştım. Çok alınmış" diyen Ahmet Kekeç şunları yazdı:

"Savunma stratejisini 'yalan' ve 'tezvirat' üzerine kurmuş FETÖ sanıklarının ifadelerine 'üzerinde durulması kaçınılmaz iddialar bunlar' muamelesi yapıp, 'Gün Kralı arama günü. Kral kim?' diye nafile bir 'soru'nun peşine düşüyorsanız ve böylece kontrollü darbe iddiasına gerekçe teşkil edebilecek çıkarımlarda bulunuyorsanız, yaptığınız şeyin yanında 'kafa karıştırmak' fiili hafif kalır. Nihayetinde, 'Hukukçu diyor ki' başlığı altında, FETÖ’nün niçin terör örgütü sayılmayabileceğine ilişkin güya tespitlerde bulunan bir adamdan söz ediyoruz. Bence devam etsin alınganlıklara."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3