45 yaşındaki kaynanasıyla birlikte kaçtığı ve kaynanasını hamile bıraktığı iddia edilen 21 yaşındaki Cuma Doğan ile kaynana Güldane Şahin, ortaya çıkan skandallar zincirinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Türkiye’nin gündemine oturan kaynana-damat olayında yeni bir gelişme yaşandı. Skandallarıyla herkesin ağzını açık bırakan kaynana Güldane Şahin ile damat Cuma Doğan, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cuma Doğan, polis eşliğinde götürüldüğü esnada muhabirden gelen ‘Pişman mısınız?’ sorusuna ‘Yoo’ yanıtını verdi.

NİŞANLISININ ANNESİYLE YASAK AŞK YAŞADI

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programının canlı yayınında gündeme gelen ve tüm Türkiye'yi şoke eden kaynana-damat olayında 21 yaşındaki Cuma Doğan'ın nişanlısı Dilek'in annesi olan 47 yaşındaki kayınvalidesi Güldane Şahin ile yasak aşk yaşadığı ve ikilinin bu ilişkiden bir bebek bekledikleri iddia edilmişti. İddiaların odağındaki damat ve kayınvalidenin Esra Erol'da programının canlı yayınındaki rahat tavırları ve umursamaz halleri pes dedirtmişti. Esra Erol'da programında gündeme gelen skandal olayın ardından RTÜK harekete geçti ve ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına ilişkin inceleme başlattı.

Kütahya beşik gibi sallanıyor! Peş peşe depremler yaşandı tatil haberi geldi Kütahya beşik gibi sallanıyor! Peş peşe depremler yaşandı tatil haberi geldi

KAYNANA VE DAMAT HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI

Tepkilerin odağına yerleşen kayınvalide ve damadın dün Esra Erol'da programının canlı yayınında gözaltına alındığı anlar kısa sürede gündem olmuştu. 21 yaşındaki Cuma Doğan'ın asker firarisi olduğu ortaya çıkarken Cuma Doğan ve kayınvalide Güldane Şahin hakkında 'Kasten yaralama ve tehdit' suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi. Bugün mahkemeye çıkarılan Güldane Şahin ve Cuma Doğan, 'Nitelikli tehdit' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haber Merkezi