FLASHABER UYARMIŞTI!

FLASHABER UYARMIŞTI!

26 Şubat 2013 Salı 11:16
FLASHABER UYARMIŞTI!

Flashaber'in uyardığı Çekmeköy'ün Sarı Dolmuş'larında korkulan oldu. Aşırı hız yüzünden kontrolden çıktıktan sonra taklalar atarak yan yola savrulan sarı yolcu minibüsündeki 1'i bebek, 10 kişi yaralandı.

 

Geçtiğimiz hafta içerisinde Çekmeköy-Üsküdar seferini yapan Murat Selvitopu yönetimindeki 34 TZE 58 plakalı yolcu minibüsü, Şile Yolu Çekmeköy mevkiinde aşırı hız yüzünden kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan minibüs, daha sonra takla atarak yan yola savruldu.

Kazada, araçtaki 1'i bebek 10 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi çevreden yetişen vatandaşlar yaptı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin gerekli müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.


""

Bu sırada vatandaşlar, minibüste sıkışan yaşlı bayanı kurtarmak için adeta seferber oldu. Vatandaşların müdahalesi yetersiz kalırken, yaşlı bayan olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kısa süren çalışması sonucu kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Hastaneye kaldırılan 10 yaralıdan 6'sının sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.


""

Bir görgü şahidi, Minibüs çok hızlı geliyordu. Bir anda dönmeye başladı. O sırada yolcular arasındaki bir bayan minibüsten fırladı. Araç, bayanın üzerinden geçti. Araç daha sonra yan yola savruldu. Bu sırada da camdan fırlayanlar oldu diye konuştu. HABER MERKEZİ

""


Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3