Lunapark mı ölüm parkı mı?

Kartal Aydos Ormanı’nda bulunan lunapark eğlenceden çok ölüm alanı gibi. Derin çukurlar, açıkta elektrik kabloları, kesici aletler çocuklar için büyük tehlike yaratıyor.

Lunapark mı ölüm parkı mı?

Kartal Aydos Ormanı’nda bulunan lunapark eğlenceden çok ölüm alanı gibi. Derin çukurlar, açıkta elektrik kabloları, kesici aletler çocuklar için büyük tehlike yaratıyor.

28 Haziran 2021 Pazartesi 16:11
Lunapark mı ölüm parkı mı?

Aydos Orman alanında bulunan lunapark çocuklar için büyük tehlike yaratıyor. Derin çukurlar, açıkta elektrik kabloları, kesici aletleri görenler büyük şok yaşıyor. Oyun parkında başına gelen faciayı bir vatandaş şöyle diyor:

‘’26.06.2021 tarihinde İstanbul'da Kartal da bulunan Aydos ormanına 22 TL ödeme yaparak girdik, amacımız çocuklarımızla lunaparkta keyifli dakikalar geçirmektir ve ilk kez geliyorduk. Hemen girişteki lunaparka yöneldik ve saniyeler içinde 4 yaşındaki kızımız lunapark alanınca açıkta bulunan çukura düştü ve yaralandı. Olayın ardından yetkili kişi ile görüşmek istedik, önce gondolu kullandığını ve şu an gelemeyeceğini söylediler, sonra yetkili diye karşımıza 18 yaşında bir bey çıktı, durumu anlattık. Çocukların bulunduğu böyle bir alanda bu şekilde bir ihmalin olmaması gerektiğini ve şikayetinizi dile getirdik, tatminkar bir yanıt alamadık. Olayın akabinde de herhangi bir güvenlik önlemi vs. alınmadı, hatta alanı dolaştıktan buna benzer çocuk ve yetişkinler için tehlikeli olabilecek bir çok çukur, açıkta elektrik kabloları, kesici aletler, hatta iki kaldırım taşı üzerine koyulmuş dönme dolap benzeri oyuncaklar gördük. Bu ihmaller ordusunun hepsini fotoğrafladım. İşletmenin ikaz edilmesini ve cezalandırılmasını talep ediyorum, çocuk oyun alanı içerisinde bu tip ihlaller asla ve asla kabul edilemez, kendilerinden şikayetçiyim’’.

Son Güncelleme: 29.06.2021 00:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3