Mimar Ece Gürel’in ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor. Genç mimarın Belgrad Ormanı’nda kaybolduğu ve 4 gün sonra sağ olarak bulunduğu açıklanmıştı. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ece Gürel’in cadılık eğitimi aldığı iddiaları gündem olmuştu. Ece Gürel’e cadılık eğitimi verdiği iddia edilen Hale Nur Özen hakkında gözaltı kararı verildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

4 Mart Pazar günü İstanbul Kağıthane’deki evinden çıkarak Belgrad Ormanı’na giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan 36 yaşındaki Peyzaj Mimarı Ece Gürel, kaybolduktan 4 gün sonra ormanlık alanda sağ olarak bulunmuştu. Tedavisi için hastaneye kaldırılan genç mimardan acı haber gelmiş ve Gürel’in hastanede hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Ece Gürel’in kesin ölüm sebebinin hipotermi olduğu açıklanırken cadılık eğitimi iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. 

GÖZALTI KARARI

Ekrem İmamoğlu’nun yerine gelen Nuri Aslan ünlü isme çok benzetildi Ekrem İmamoğlu’nun yerine gelen Nuri Aslan ünlü isme çok benzetildi

Hayatını kaybeden Mimar Ece Gürel’e cadılık eğitimi verdiği iddia edilen Hale Nur Özen hakkında, ‘Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma ve nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasıyla gözaltı kararı verildi. Gürel’e ders verdiği iddia edilen Hale Nur Özen, bir sosyal medya yayınında Ece Gürel’in 1,5, 2 yıldır kendisinin öğrencisi olduğunu söylemiş ve ‘Kurşun dökme, tarot ve şamanik eğitim olarak başladı’ ifadelerine yer vermişti.