Arkadaşına Belgrad Ormanı’na gideceğini söyleyen ve Kağıthane’deki evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Ece Gürel’in yakınları kayıp ihbarında bulunmuştu. 3 gündür arama çalışmalarına devam eden ekipler, genç Mimarı sağ olarak buldu. Ece Gürel’in orman içindeki bir dere kenarında yarı baygın vaziyette bulunduğu ve hafif yaralı olduğu öğrenildi.
MİMAR ECE GÜREL’DEN GÜZEL HABER
Arkadaşına mesaj göndererek Belgrad Ormanı’na gideceğini söyleyen 36 yaşındaki Peyzaj Mimarı Ece Gürel’den günlerdir haber alınamıyordu. 2 Mart Pazar günü İstanbul Kağıthane’deki evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ece Gürel’in yakınlarının kayıp ihbarı üzerine AFAD başta olmak üzere arama kurtarma ekipleri harekete geçti. Belgrad Ormanı’nda başlayan arama kurtarma çalışmalarından güzel haber geldi.
SAĞ OLARAK BULUNDU
Ece Gürel’in ormanlık içindeki bir dere kenarında yarı baygın vaziyette bulunduğu ve hafif yaralı olduğu bilgisine yer verildi. Ece Gürel’i bulan arama kurtarma ekipleri, güzel haberi eşine verdi. Günlerdir haber alamadığı eşinin sağ olarak bulunduğunu duyan Sezer Gürel, hemen telefonuna sarılırken sevinç gözyaşlarına boğuldu.