Ümraniye Belediyesi'nde akıl almaz olay … Silahla makam odasını bastı

Gazeteci Murat Ağırel, Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım'ın bir yakının, başkan yardımcısının odasını bastığını, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da o sırada belediyeyi ziyaret ettiğini belirtti.

Ümraniye Belediyesi'nde akıl almaz olay … Silahla makam odasını bastı

Gazeteci Murat Ağırel, Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım'ın bir yakının, başkan yardımcısının odasını bastığını, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da o sırada belediyeyi ziyaret ettiğini belirtti.

23 Mart 2022 Çarşamba 12:24
Ümraniye Belediyesi'nde akıl almaz olay …  Silahla makam odasını bastı

Ümraniye Belediyesi'nde skandal olay. Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın yakını olduğu iddia edilen bir kişi başkan yardımcısının odasını silahla bastı, sonrada makam odasında poz verdi.

Gazeteci Murat Ağırel Köşe yazısında konu ile ilgili şu çarpıcı bilgeleri verdi:

Bir dostum aradı Ümraniye’den. Anlattıkları yabancı değil ama akla izana sığmayacak şeylerdi. İnanmak istemedim. Ancak artık bilgi bendeydi ve bunu araştırmam gerekiyordu.

Olay şu;

Ekrem İmamoğlu şehit ailesi ziyareti için Ümraniye’ye gidiyor. Ziyaret esnasında Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da var. Ziyaret sonrası Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ekrem İmamoğlu’nu kahve içmek için makamına davet ediyor.

Belediye Başkanının makamda bu ziyaret gerçekleşirken Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Orkan Ağırbaş'ın odasını ise silahlı bir kişi basıyor. Basıyor diyorum çünkü bu kişi Ağırbaş'ın odasına geliyor makama oturup ayaklarını masa üzerine fotoğraf çektiriyor ve sosyal medyadan paylaşıyor ve aynen şu mesajı yazıyor:

“Cesaret nedir bilir misin ey makamını bırakıp kaçan korkak?

Günün sonunda gördüğü bin bir işkencenin eziyetin acının sonunda celladının kulağına eğilip gülerek dün yapmıştım bu gün bunca işkenceye rağmen yine yaptım yarın ilk fırsatta yine deneyeceğim diyebilmektir..!

Bedelini değil canımla tüm ailemle ödeyeceğimi bilsem de sözüm yere düşeceğine başım düşsün ama seninde başını almadan bitmez bu savaş..! Koltuğunun da ırzına geçirttin ya şerifini….m!”

Sonrasında bir paylaşım daha yapıyor:

“Gel dedin geldim Abdurrahman Çavuş ama sen gemini fareler gibi terk etmişsin, emanet edilen makama tecavüz ettirmişsin, şerefini iki paralık ettirmişsin ki her şey daha yeni başladı, daha o makamda seni Nesrin Topkapı gibi raks ettireceğim Paşinyan…”

Peki, bu kişi kim?

Bu kişi Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yakını

Başka neler var dersiniz?

Kişinin ev adresini paylaşarak “İçim ürperiyor ya evde yoksan…” yazıyor.

Belli ki…

Başkan Yardımcısı Orkan Ağırbaş ile aralarında daha önce bir husumet olduğu belli oluyor. Öğrendiğim kadarı ile bir imar durumu söz konusuymuş ve restleşmeler olmuş. Hatta bu kişi başkan yardımcısının makamında birinin kafasına silah dayadı iddiası da var bunu doğrulatamadım. Bu kişi makamı bastıktan sonra o esnada Ekrem İmamoğlu ile kahve içen Başkanın bulunduğu makama geliyor o esnada İmamoğlu’nun korumaları olaya müdahale ediyor.

Tesadüfen orada bulunan İmamoğlu cephesinden olayları doğrulattım.

Konu ile ilgili fotoğraflardaki makam odasının sahibi başkan yardımcısı Ağırbaş'ı aradım. Yaşanan olayı yalanlamadı ancak “Olay benimle ilgili değil başkan beyi ve özel kalemi aramışsınız onlar cevap verir” dedi.

Belediye Başkanı’nı defalarca aradım. Müsait olmadığı söylendi sonra özel kalem ile görüştüm. Konu ile ilgili yalanlama yapılmadı ve size dönüş yapacağız denildi. Defalarca aramama rağmen mevcut yoğunluk bitmemiş olsa gerek ne yazık ki tarafıma dönüş yapılmadı.

Neresinden bakarsanız bakın akıl almaz bir olay.

Bir kişi gündüz vakti silahla bir Belediye Başkan Yardımcısının makam odasını basma cüretini nereden buluyor? Makam masasına oturup ayaklarını atması ve tehditkâr paylaşımlar yapması ne demektir?

Benim ki de soru yani.

Belediye Başkanının yakını!

İktidar partisinin belediye başkanının yakını, yeğeni olunca ülkede ne hukuk olur ne nizam değil mi?

Unutmuştum…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3