Poyraz'dan Yaz Spor Okulları ve Eğitim Kurslarına Ziyaret

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz binlerce çocuğun faydalandığı yaz spor okulları ve eğitim kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Poyraz'dan Yaz Spor Okulları ve Eğitim Kurslarına Ziyaret

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz binlerce çocuğun faydalandığı yaz spor okulları ve eğitim kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

11 Ağustos 2017 Cuma 11:10
Poyraz'dan Yaz Spor Okulları ve Eğitim Kurslarına Ziyaret

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yaz ayları boyunca devam spor okulları ve eğitim kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Poyraz, miniklere yaz etkinliklerinin önümüzdeki yıllarda devam edeceğini müjdeledi.

Yaz spor okullarında uzman eğitmenler tarafından; taekwondo, atletizm, futbol, voleybol,tenis ve yüzme dersleri verildi. Yüzme dersleri için Çatalmeşe İlköğretim Okulu, Fatma Talip Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ali Kuşçu ilk Öğretim okullarının bahçelerinde biri eğitim diğeri oyun için ikişer tane havuz kuruldu. Bu okullara kayıt olan 3000 çocuk ve bir o kadar da farklı yaz okullarından ve sevgi evlerinden çocuklar havuzlarda Çekmeköy Belediyesi’nin misafir oldular. Çeşitli nedenlerle tatile ve denize gidemeyen çocuklar suyun ve güneşin tadını çıkardılar ve tüm yaz boyunca eğlendiler.

Çekmeköy Belediyesi, yaz aylarında çocukların fiziki gelişimi ve geleceğe dönük sporların sevdirilmesi amacıyla tenis kursuda açtı. Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Özgecan Arslan Parkı’nda oluşturulan alanda tenis kursu, Alemdağ Spor Merkezinde Taekwondo ve Futbol, Ali Kuşçu İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda voleybol TOKİ Lisesi Bahçesi’nde ise atletizm kursları açıldı. Bu kurslardan ise toplamda 1500 öğrenci faydalandı.

Yaz tatilini yeni eğitim dönemine hazırlanarak değerlendirmek isteyen gençler, Çekmeköy Belediyesi’nin yaz kurslarına yoğun ilgi gösterdi.

Çekmeköy Belediyesi’nin altı eğitim merkezinde açtığı yaz kurslarında 850 öğrenci eğitim görüyor. Yaz tatilini ders çalışarak değerlendirmek isteyen 10-15 yaş aralığındaki öğrenciler; Matematik, Türkçe, İngilizce ve Değerler Eğitimi alıyorlar. Kurslarda 18 öğretmen çocuklara konu anlatımı yaparak test çözmeleri için yardımcı oluyorlar. Kurslarda öğrenciler, yaş gruplarına göre hazırlanan çeşitli etkinliklerde stres atıyorlar. 6 kültür merkezindeki 16 derslikte yapılan dersler, 25 Ağustos’a kadar devam edecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Yaz aylarında herkes tatil planları yaparken, bizler mesaimizi artırıyoruz.  Belediyecilik, yıl boyunca 7 gün 24 saat çalışmayı gerektiriyor; bu nedenle çalışma aşkı olmadan yapılamaz. Yazın sıcağı, kışın soğuğu demeden bu şehre hizmet eden tüm mesai arkadaşlarım, bu aylarda da yoğun olarak çalışıyor. Yaz spor okullarımızda ve eğitim kurslarımızda ders alan tüm öğrencilerimiz umarım eğlenmiş ve etkinliklerden istifade etmiştir. İnşallah bu geleneği büyüterek devam ettireceğiz. “ dedi.

Son Güncelleme: 10.08.2017 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72