Öğrencilerden kardeşlik örneği

İstanbul Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı, Iğdır Merkez Çakırtaş köyü İlkokuluna kardeşlik eli uzattı.

Öğrencilerden kardeşlik örneği

İstanbul Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı, Iğdır Merkez Çakırtaş köyü İlkokuluna kardeşlik eli uzattı.

20 Aralık 2018 Perşembe 14:29
Öğrencilerden kardeşlik örneği

Projenin, Iğdır Merkez Çakırtaş Köyü İlkokulu öğretmenlerinden Şeyma Taş'ın, Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır ile sosyal medya üzerinden yaptığı bağlantı sonucu ortaya çıktığı belirtildi.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında minik kardeşlerinin yüzünü güldürdüklerini belirten Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır, "Bu okulda okuyan 126 öğrencimizin yüzünü güldürmeye vesile olmak istedik. Bugün burada kardeşlerimizin mutluluklarını paylaşıyoruz. Yardıma ihtiyaçları oldukları için değil, abi- kardeş olduğumuz için o köprüyü batıdan doğuya sağlam temellerle atmak için mücadele vermekteyiz. Öğrenci konseyleri ve bütün Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) bu mutluluğu yaşamayı tavsiye ediyoruz. Ekibimle gurur duyuyor ve emeği gecen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

2 yıldır okulda görev yaptığını dile getiren Şeyma Taş ise, "Bazı öğrencilerimin yardıma ihtiyacı olduğunu gördüm ve o öğrencilerimin diğer öğrencilerden farkının olmaması gerektiğini düşümdüm. Maltepe Üniversitesinde böyle yardımlarda bulunduğunu öğrendim. Daha öncede Muş'ta yardımda bulunduklarını öğrenince sosyal medya üzerinden haberleştik. Şimdide okulumuzda yardım etmeyi uygun gördüler. Emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Proje kapsamında, 126 öğrenciye kışlık mont, bot, atkı, bere, eldiven ve kırtasiye malzeme desteği yapıldığı belirtildi.

Son Güncelleme: 20.12.2018 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72