Ümraniye Belediyesi tarafından, Atatürk Mahallesi’nde bulunan Medine Camii Sosyal Tesisleri’nin temeli düzenlenen bir törenle atıldı.
Dokuz yılda onlarca kalıcı eseri Ümraniye’ye kazandıran Ümraniye Belediyesi, başlattığı hizmet seferberliğini kalıcı eserlerle devam ettiriyor. Ümraniye Belediyesi tarafından yapımına başlanan, içinde, kafeterya, şadırvan, park alanı bulunan, Medine Camii Sosyal Tesisleri’nin temeli düzenlenen bir törenle atıldı. Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Müftüsü Ercan Aksu, Medine Camii Dernek Başkanı Muammer Alkılıç, Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.
Başkan hasan Can: “Daha yapacak çok işimiz var”
Programda kısa bir konuşma yapan Ümraniye Müftüsü Ercan Aksu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a yapmış oldukları destekler için teşekkür etti. Daha sonra söz alan ve Ümraniye Belediyesi’nin yaptığı hizmetlere değinen, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can şunları söyledi; “Ümraniye, Türkiye’nin Finans Merkezi haline geldi. Arsalarımız, mülklerimiz ve gayrimenkullerimiz altın değerinde oldu. 10 sene evvel var olmayan en az 150 adet kalıcı eser, kültür merkezi, sağlık ocağı ve okul gibi Ümraniye’ye kazandırıldı. Ümraniye Belediyesi olarak daha yapacak çok işimiz var. Biz Ümraniye’yi bir bütün olarak görüyoruz. Ümraniye ye hizmet eden Milli Eğitim Müdürlüğü’nden, Müftülüğe, Sağlık birimlerinden Adalet birimlerine ve Emniyet Müdürlüğüne kadar bütün kurumlara destek verdik. Elimizdeki imkanları onlara da sunarak daha kaliteli hizmetler yapılmasını sağladık. 30 yakın sağlık ocağı, 30 yakın muhtarlık binası yaptık ve sayısız camiye katkı sağladık. Hayırlı olsun” dedi.