MASK Yönetimden Kaymakam Dallı’ya ziyaret

Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği (MASK)  başkanı Bayram Behram Kaçar ve  yönetim kurulu üyeleri Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

MASK Yönetimden Kaymakam Dallı’ya ziyaret

Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği (MASK)  başkanı Bayram Behram Kaçar ve  yönetim kurulu üyeleri Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

14 Aralık 2017 Perşembe 23:21
MASK Yönetimden Kaymakam Dallı’ya ziyaret

Maltepe ilçesinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin oluşturduğu Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği (MASK), kısa süre önce yeni yönetimini seçti.  MASK başkanı Bayram Behram Kaçar ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Meftun Dallı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. MASK’ın yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Kaymakam Dallı,  ilçe spor camiasının kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Maltepe Kaymakamlığı olarak spora gerekli destekleri vereceklerini söyledi. Özelikle gençlerin spora kazandırılması yönünde üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerine dikkat çeken Kaymakam Dallı, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilirse, her sorunun üstesinden gelinebileceğini belirterek, "Biz istiyoruz ki, çocuklarımız hem iyi eğitim alsın hem de sporda da başarılı olsunlar” dedi.

Gençlerimiz için elimizden geleni yapacağız

Bağımlılık ile mücadele konusunda spor kulüplerinin önemli olduğunu belirten Kaymakam Dallı;’ İlçemiz genç nüfusun yoğun olarak yaşadığı bir yer. Sizler ile el ele verip, gençlerimizin iyi noktalara gelmesi ve onları spora teşvik etmek için çaba göstermeliyiz. Spor, her türlü bağımlılığa karşı önemli bir etken.  Gençlerin madde bağımlılığından uzak durmasında; aile içi sevgi, sosyal çevre ve spor aktiviteleri doğrudan etkili. Bu nedenle sizlerin yapacağı çalışmalar ile bu gençlerimiz kötü alışkanlıklara hiç bulaşmayacaklar ya da alışkanlıklarından kurtulacaklardır. Bizler Kaymakamlık olarak gençlerin spora kazandırılması yönünde üzerlerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Sizlerden de bu konuda destek olmanızı bekliyorum.’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72