Kadıköy Metrosunda Dehşet Saçmıştı… Yakalandı

İstanbul Kadıköy metrosunda kadın yolcuyu bıçakla tehdit eden saldırgan yakalandı.

Kadıköy Metrosunda Dehşet Saçmıştı… Yakalandı

İstanbul Kadıköy metrosunda kadın yolcuyu bıçakla tehdit eden saldırgan yakalandı.

25 Kasım 2021 Perşembe 12:08
Kadıköy Metrosunda Dehşet Saçmıştı… Yakalandı

MASKE TAKMADIĞI İÇİN UYARILINCA SALDIRMIŞ

Saldırganın 32 yaşındaki E.Y. olduğu, uyuşturucu, yaralama, hakaret, mala zarar verme gibi 20 suç kaydı bulunduğu öğrenildi. E.Y.'nin maske takmadığı için uyarıldığı, bu yüzden de kadına hakaret ve bıçakla tehditte bulunduğu açıklandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuya ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, “24.11.2021 günü bir erkek şahsın Kadıköy Tavşantepe hattındaki metroda elinde bıçakla kadınlara yönelik hakaret ve tehdit içerikli sözler söylediği şeklindeki eylemin metroda bulunan bir vatandaş tarafından kameraya çekilip sosyal medyada paylaşıldığının görülmesi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılarak ilgili kolluk birimine şüphelinin yakalanması ve diğer delillerin toplanması yönünde talimat verilmiştir” denildi.

GÖZALTINA ALINDI

Şüphelinin aynı gün gözaltına alındığının aktarıldığı açıklamada, “Aynı gün kimliği belirlenip şüpheli E. Y. yakalanıp Cumhuriyet Başsavcılığımızca gözaltına alınmış, ayrıca şüphelinin olayda kullandığı bıçak da yaptırılan arama sonucu ele geçirilmiştir. Soruşturmamız kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkmasını sağlayacak deliller süratle toplanmakta olup, ayrıca eyleme maruz kalan mağdurların korunmaları yönünde gerekli tedbirler de alınmaktadır. Şüpheli 25.11.2021 günü itibarıyla Cumhuriyet Başsavcılığımızda hazır edilecek ve hakkında gerekli yasal işlemler yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3