Hasan Can sağlık yöneticileriyle bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Tantavi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programda Kuzey Hastaneleri 2. Bölge Genel Başkanı Kamil Özdil ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimiyle bir araya geldi.

Hasan Can sağlık yöneticileriyle bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Tantavi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programda Kuzey Hastaneleri 2. Bölge Genel Başkanı Kamil Özdil ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimiyle bir araya geldi.

02 Ocak 2018 Salı 11:03
Hasan Can sağlık yöneticileriyle bir araya geldi

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği ve Ümraniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimiyle buluştu.

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesislerde gerçeklesen kahvaltı programına Başkan Hasan Can ve AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert’in yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, Kuzey Hastaneleri 2. Bölge Genel Başkanı Kamil Özdil, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Necdet Sağlam, Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticileri katıldı.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Necdet Sağlam ve Kuzey Hastaneleri 2. Bölge Genel Başkanı Kamil Özdil programda bir konuşma gerçekleştirerek, sağlık sektörü hakkında genel bilgilendirmede bulunarak, hastane ile ilgili sorunları ve önerileri sundular. Ardından AK Parti hükümetine ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Ebru Saraçoğlu da programda bir konuşma gerçekleştirerek, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin günümüzde en tanınan hastanelerin başında geldiğini söyledi. Saraçoğlu, Başkan Hasan Can’a hastaneye ve yönetimine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Bugün düzenlediğimiz toplantı programımızla tıp camiamızla hasbihal edelim istedik. Öncelikle katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra Eminmollaoğlu, AK Parti Hükümetinin ve Ümraniye Belediyesi’nin çalışmalarından bahsederek Başkan Hasan Can’a tüm kurum ve kuruluşlara olduğu gibi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine de katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Hastane; başhekimin işi, eğitim okulun işi, dolayısıyla vatandaşımıza hizmet eden böyle kurumlar kendi sorunlarıyla ilgilenirken siyaset kurumu bunların hepsiyle ilgilenmek zorundadır. Hükümetimizin istikameti doğrultusunda çalışan kurumlar vatandaşın sorunlarını hızlıca çözüme ulaştırıyorlar” dedi. Türkiye’nin son yıllardaki geldiği noktaya da değinen Başkan Hasan Can, “Ülke olarak geldiğimiz mesafeyi hayal dahi etmemiz mümkün değildi. Dünya standartlarının üzerinde sağlık hizmeti sunan bir ülke haline geldik” dedi. Vatandaşı tatlı dil ve güler yüzle karşılamanın çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Can, “Vatandaşımızın haksız şikayetleri zaman zaman oluyor. Bu haksız şikayetleri biz güler yüzle karşılayarak rayına oturtmak mecburiyetindeyiz. Dolayısıyla tüm kurumlarla ilişkilerimizin üst düzeyde olması gerekiyor” dedi. Geçmişten bugüne Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin geldiği noktaya da değinen Başkan Hasan Can, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin başta başhekimleri olmak üzere tüm yöneticilerine vatandaşların her daim yanında olduğu için teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert ise programda bir konuşma yaparak, “Böyle güzel hizmetleri veren yöneticilerimizle bir araya gelmekten çok mutlu oldum. Ümraniye bugün aldığı ödüllerden de anlaşılacağı üzere marka ilçesi haline geldi. Bu gelişiminde en büyük pay sahibi şüphesiz Belediye Başkanımız Hasan Can Bey’dir. Başkanımızın başarılarını tebrik ediyorum” dedi. Konuşmalarını sürdüren Milletvekili Hasan Sert, “Tüm kurumlarla birlikte kenetlenip bu ülkeye hizmet etmek zorundayız. Ülkemizi Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve sizlerin çalışmalarıyla çok iyi yerlere getirdik” dedi. Türkiye’nin dünya markası bir ülke haline geldiğini de söyleyen Milletvekili Hasan Sert, “Ülkemiz geliştikçe üretimde, ithalat, ihracatta daha çok çalışmamız gerekiyor. Ülkemize daha fazla sahip çıkarak mücadelemizi en üst düzeylere çıkarmalıyız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3