Galatasaray'ın Riva arazisi için imzalar atıldı

Galatasaray'ın Riva'daki 1 milyon 76 bin 20 metrekarelik arsası için gerçekleştirilen ihalenin kazananı, resmen Yılmaz İnşaat oldu.

Galatasaray'ın Riva arazisi için imzalar atıldı

Galatasaray'ın Riva'daki 1 milyon 76 bin 20 metrekarelik arsası için gerçekleştirilen ihalenin kazananı, resmen Yılmaz İnşaat oldu.

18 Eylül 2017 Pazartesi 12:37
Galatasaray'ın Riva arazisi için imzalar atıldı

Emlak Konut GYO'dan yapılan açıklamaya göre, ihalenin kazananı Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Ticaret AŞ, arsa satışı karşılığında satış toplam geliri olarak 3 milyar 808 milyon lira, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı olarak yüzde 25 ve arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 952 milyon lira taahhüt etti. Toplamda 869 bin 522 metrekare konut alanına sahip olan arazide ayrıca 206 bin 497 metrekarelik bir de özel orman alanı bulunuyor.

"DOĞA VE KÖY YAŞANTISINI GÜNÜMÜZ YAŞANTISIYLA HARMANLAYACAĞIZ"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekolojik yaklaşımlarla tasarlanan projenin ihalesine 9 firmanın katıldığını hatırlatarak, "İhaleyi ilk kazanan firmanın geçen süre zarfında ihale şartlarını yerine zamanında getirememesinden ötürü ihaleye en iyi ikinci teklifi 3 milyar 808 milyon lirayla veren Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin teklifi geçerlilik kazandı. Bugün ülkemizin önde gelen spor kulüplerinden Galatasaray'ın Riva'daki değerli arsası için imzaları atmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. İmzaladığımız sözleşmenin 3. köprü ve entegre ulaşım alanlarıyla ön plana çıkan Riva ve çevre bölgelerin gelişimine ve potansiyeline değer katacağını düşünüyorum. İnşallah proje tamamlandığında çok fazla eşi olmayan doğa ve köy yaşantısının günümüz yaşantısı ile harmanlandığı ekolojik bir konsept hayata geçmiş olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3