Binali Yıldırım, İMES Sanayi Sitesi’ndeki İstişare Toplantısına Katıldı

TBMM Başkanı Ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İMES Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından İMES Sanayi Sitesi Yönetimi ve işadamlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Binali Yıldırım, İMES Sanayi Sitesi’ndeki İstişare Toplantısına Katıldı

TBMM Başkanı Ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İMES Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından İMES Sanayi Sitesi Yönetimi ve işadamlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

04 Şubat 2019 Pazartesi 11:30
Binali Yıldırım, İMES Sanayi Sitesi’ndeki İstişare Toplantısına Katıldı

Gerçekleşen istişare toplantısında; TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Muhtarlar, mahalle başkanları, STK temsilcileri, iş adamları ve esnaflar katıldı.

İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar kısa bir selamlama konuşması yaparak, programa katılımlarından dolayı TBMM Başkanı Binali Yıldırıma teşekkür etti. Ardından ilçedeki hizmetlerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sunarak, 31 Mart yerel seçimlerde AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı olan İsmet Yıldırım’a da başarılar diledi.

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım selamlama konuşmasının ardından “Ümraniye’de doğmuş bir kardeşinizim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından doğup büyüdüğümüz yere aday olarak gönderildik. Rabbim hayırlısını nasip eylesin” diyerek konuşmasını bitirdi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can bir konuşma gerçekleştirerek “Hamdolsun 15 yılı alnımızın akıyla tamamladık. Vazifemiz olsun olmasın gücümüz yettiğince çalıştık ve işimizi Allah rızası için yaptık” dedi. AK Parti tüzüğü gereği 3 dönemi dolduran Başkan Hasan Can 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olmadığını belirterek, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’a başarılar diledi.

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım konuşmasında Türkiye’nin gelişimine, sanayinin ülke gelişimindeki önemine dikkat çekti. TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım; “15 sene boyunca Ümraniye için canla başla çalışan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimlerde inşallah Ümraniye ilçesinde AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım kardeşimizin olacaktır” diyerek konuşmasını noktaladı.

İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar teşriflerinden dolayı TBMM Başkanı Ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a hediye takdim etti.

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile tüm protokol İMES Yönetim Merkezi binasını gezerek çalışanlarla sohbet ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72