Denizli'nin Honaz ilçesinde kaybolan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen aranıyor. Arama kurtarma ekiplerin Nazlı’nın güvenlik kameralarına yansıyan son görüntülerini tespit etti. Görüntülerde küçük Nazlı'nın Aksu Deresi üzerindeki köprüye yöneldiği tespit edilirken dereye düşmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor. Ayrıca arama çalışmalarında dere kenarında küçük kıza ait terlik bulundu. Ekipler su altı ve karada aramalarını sürdürüyor.
AKSU DERESİ ÜSTÜNDEKİ KÖPRÜYE YÖNELDİĞİ GÖRÜLDÜ
Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşayan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen, evinin önünde oynadığı sırada kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine ekipler Nazlı'yı bulmak için arama çalışması başlattı. Yapılan güvenlik kamerası incelemelerinde küçük kızın Aksu Deresi üzerindeki Köprüye doğru yürüdüğü tespit edildi. Ekipler Nazlı'nın dereye düşmüş olma ihtimali üzerinde duruyor.
DERE KENARINDA TERLİĞİ BULUNDU
Denizli'nin Onur ilçesinde yaşayan İsmail Gülizar Şeşen çiftinin tek çocuğu olan Nazlı, 28 Şubat günü öğle saatlerinde evinin önünde oynadığı sırada kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine AFAD jandarma ve itfaiye ekipleri harekete geçti.
Güvenlik kameralarını tarayan ekipler Nazlı'nın Evinin önünden çıktığını ve demir yolu üzerinden yürüyerek Aksu Deresi üzerinde bulunan köprüye yürüdüğünü tespit etti. Nazlı'nın dereye düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken Dere yatağında da Küçük kızın terliğinin bulunduğu öğrenildi.
Bunun üzerine derenin debisini düşürmek üzere Aksu deresini besleyen Akbaş Barajı'nın kapakları kapatıldı. Balık adamlar suya girerek Nazlı'yı arama çalışması başlatırken karada da ekiplerin çalışmaları sürüyor. Ayrıca Jandarma arama kurtarma köpeği de çalışmalara katılıyor.
Nazlı'yı kurtarmak için yapılan aramalara bölge halkı da katıldı. Küçük kızı bulabilmek için havadan karadan ve su altında titiz bir çalışma yürütülüyor.