Yüzlerce öğrenci İstanbul'da buluşacak

Yüzlerce öğrenci İstanbul'da buluşacak

14 Mart 2017 Salı 11:45
Yüzlerce öğrenci İstanbul'da buluşacak

MALTEPE Üniversitesi 13 Mart - 12 Mayıs 2017 tarihleri arasında uluslararası öğrenci kongrelerine ev sahipliği yapacak. Üniversite öğrencileri tarafından bu yıl 5.'si düzenlenecek olan kongreye 50'ye yakın ülkeden katılım olması bekleniyor. Her aşamasında öğrencilerin yer alacağı etkinlik İstanbul Marma Kongre Merkezi'nde yapılacak.

50'YE YAKIN ÜLKEDEN KATILIM OLACAK

Hukuk, tıp, güzel sanatlar, iletişim, mimarlık gibi fakültelerden öğrencilerin katılacağı kongrede öğrenciler teoride öğrendikleri bilgileri uygulamaya da koyacak. Akademisyenlerin destek vereceği kongrede bilim kurulları da oluşacak.
2013 yılında düzenlenmeye başlayan kongreye ilk yıl 44 ülkeden 260 kişi katılırken geçtiğimiz yıl 49 ülkeden 500 öğrenci katıldı.


 
Son Güncelleme: 14.03.2017 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3