Yusuf Güney Şile'de sahne aldı

Yusuf Güney Şile'de sahne aldı

17 Haziran 2017 Cumartesi 12:00
Yusuf Güney Şile'de sahne aldı

Ramazan etkinlikleri kapsamında Yusuf Güney Şile’de sahne aldı. Belediye meydanında gerçekleştirilen konsere, Şileli hemşeriler yoğun ilgi gösterirken başta Belediye Başkanı Can Tabakoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.


Konserde konuşan Belediye Başkanı Can Tabakoğlu; “Yaz ramazanları hem turizm ilçesi olan Şile’de bir başka yaşanıyor, hem de gönüllerin iklimi olan İklim-i Ramazanla bu güzel havada bizlerle sizleri buluşturuyor. Bundan sonraki süreçte yaz ramazanlarını özleyeceğiz gibi. Tabii ki yine ramazan ayının hikmetine şu duayı etmeden edemeyeceğim. Rabbim ümmeti Muhammed’e, devletimize milletimize, vatan için mücadele eden askerimize ve kolluk kuvvetlerimize yardımcı olsun, şehitlerimizden razı olsun. Rabbim, cümlemizi ramazanı şeriften nasibdar eylesin. Her şey gönlünüze ve gönlümüze göre olsun” sözleri ile duygu düşüncelerini dile getirdi.


 
Son Güncelleme: 17.06.2017 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72