Yunus Avcı'dan Gideceksen Eğer

Şanlıurfa'nın sevilen ismi Türk halk müziği sanatçısı Yunus Avcı ikinci....

Yunus Avcı'dan Gideceksen Eğer

Şanlıurfa'nın sevilen ismi Türk halk müziği sanatçısı Yunus Avcı ikinci....

12 Mayıs 2014 Pazartesi 11:43
Yunus Avcı'dan Gideceksen Eğer

Şanlıurfa’nın sevilen ismi Türk halk müziği sanatçısı Yunus Avcı ikinci klibini çekti Sözü ve Müziği kendisine ait olan Gideceksen Eğer adlı esere çeken Avcı Yönetmen Özgür Gökhan Çağlayan ile kamera karşına geçti sanatçı Yunus Avcı ikinci klibini sevenleri ile paylaşmanın heyecanı içindeydi. Klipte sanatçıya Funda Özergüven eşlik etti. Mecidiyeköy Kahve Diyarında çekilen klip keyif dakikalara sahne oldu.

Sahnelerin Sevilen ismi ikinci klibini çekti

Türk Halk Müziği'nin güçlü isimlerinden Yunus Avcı, geçtiğimiz gün bir klip çekimi için kamera karşısına geçti. İkinci klibi olan Avcı'nın heyecanı gözlerinden okunuyordu.

""

Son günlerin en çok albümü dinlenen sanatçısı Yunus Avcı ikinci klibini çekmek için Yönetmen Özgür Gökhan Çağlayan ile kamera karşısına geçti.  Söz ve müziği kendisine ait olan Yunus Avcı'nın Gideceksen Eğer adlı klibe çekildi. Funda Özergüven klibte röl aldı Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Avcı Söz ve müziği bana ait olduğu için çok mutluyum.Yönetmenim Özgür Güven Çağlayan’a teşekkür ediyorum. Kendisi bizlere kucak açtı. Ben de bir sanatçı olarak bu yardıma karşılığı en güzel bir şekilde vereceğim” dedi.Avcı inşallah kilibimizi çeşitli televizyonlarda oynatacağız hayırlı olmasını didliyorum şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 12.05.2014 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72