Yumurcaklar Piknikte Eğlendiler

Kartal Belediyesi tarafından açılan Atalar, Cumhuriyet, Gümüşpınar, Uğur..

Yumurcaklar Piknikte Eğlendiler

Kartal Belediyesi tarafından açılan Atalar, Cumhuriyet, Gümüşpınar, Uğur..

01 Ağustos 2013 Perşembe 16:58
Yumurcaklar Piknikte Eğlendiler

Kartal Belediyesi tarafından açılan Atalar, Cumhuriyet, Gümüşpınar, Uğur Mumcu ve Begüm Yavuz kreşi öğrencileri piknikte biraraya gelerek doyasıya eğlendiler.

 

 

Kartal Belediyesi tarafından açılan Atalar, Cumhuriyet, Gümüşpınar, Kordonboyu Çocuk Gelişim Merkezleri ile Uğur Mumcu, Begüm Yavuz ve Gümüşpınar kreşi öğrencileri, Cumhuriyet Kreşi’nde biraraya gelerek piknik yaptılar.

 ""

Miniklerin pikniğine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza İkisivri, Meclis Üyesi İmkan Demirci, Kemal Uyan ve kreş öğrencilerinin aileleri katıldı.

 

Cumhuriyet Kreşi’nin yanında bulunan bahçede piknik yapan minikler, açık havada kahvaltı yapmanın keyfini yaşadılar. Kahvaltılı pikniğin ardından 90 kreş öğrencisi, öğretmenlerin gözetiminde grup oyunları ve bahçe oyunları oynayarak mutlu bir gün geçirdiler.

Pikniğin ardından minik öğrenciler Kartal Belediyesi’ne ait araçlarla güvenli bir şekilde kreşlerine götürüldü.

 

 

Son Güncelleme: 01.08.2013 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72