Yozgatlı işadamlarından görkemli gece

Yozgatlı işadamlarından görkemli gece

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Yozgatlı işadamlarından görkemli gece

Yozgatlı Esnaf ve İşadamları Derneği (YESİAD) ile Tepedoğan Köyü Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Arabaşı Gecesi, Ümraniye Semazen Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Geceye; Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Mihrimah Belma Satır ve Osman Boyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, YESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Tuncer ve yönetim kurulu, Yozgat Platformu Genel Başkanı Kazım Ekinci, Maliye Bakanlığı ile Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı yapmış olan eski Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, Üsküdar Belediyesi Başkan Danışmanı Fatih Kaplan, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Ümraniye Kastamonulular Derneği Başkanı Nurten Aysu, siyasi partilerin ilçe başkanları, Prof. Dr. Rahmi Güçlü, Prof. Dr. Kadir Esmer, Prof. Dr. Hilmi Ünlü, bazı Yozgat derneklerinin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

""

Tuncer; "Nasıl hizmet ederiz? Bunu düşünüyoruz"

Yozgatlı Esnaf ve İş Adamları Derneği (YESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Tuncer ise, dost ve kardeşliği artırmak için düzenlenen geceye katıldıkları için, gelen misafirlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, STK'larda olması gereken, onun vazgeçilmez unsurları olan iş adamı, esnaf ve bürokratlardan oluşan YESİAD'ın; İstanbul'da işveren, sanayici ve bürokrat noktasında çalışan, emek veren, vergi veren, proje üreten hemşerilerle işbirliği ve güç birliği oluşturmak maksadıyla 2012 yılında kurulduğunu söyledi. Tuncer, siyaset arenasında da gerekli mevkileri almak, projeler üretmek ve iş imkânları sağlayarak istihdama katkıda bulunmanın temel amaçları arasında olduğunu belirtti.

""

Daha sonra bir konuşma yapan Yozgat Platformu Genel Başkanı Kazım Ekinci, Arabaşı'nın , bu gece bir araya gelebilmek için bir vesile olduğunu belirttiği konuşmasında, Yozgatlının İstanbul'da da, Yozgat'ta da garip olduğunu ifade etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise konuşmasında, "Ümraniye yükseliyor, diye bir sloganımız var, Kültür Merkezleri, Sağlık Ocakları, Bilgi Evleri ve Okullar inşa ederek Ümraniye'mizin çehresini değiştiriyoruz. Bunda tabii ki Yozgatlı hemşerilerimizin de duaları var. Hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi. Sunuculuğunu Faruk Oğuzhan'ın yaptığı ?Arabaşı Gecesi'nde, konuşmaların ardından, Yozgatlı sanatçılar Mustafa Tatlıtürk ve Osman Demir, sevilen şarkılar ve türküleri seslendirdi.

""

""

""

 

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3