YILDIZ MEDYA GRUBU ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ

YILDIZ MEDYA GRUBU ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ

17 Mart 2013 Pazar 18:02
YILDIZ MEDYA GRUBU ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ

YILDIZ MEDYA GRUBU ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ

Yıldız Medya Grubu, 4 milyon TL ödenmiş sermayesi ile Yıldız Turizm-İnşaat ve Medya Hizmetleri A.Ş,'nin ardından MATER'i de bünyesine kattı. YMG, kurumsal anlamda da yeniden yapılanarak daha güçlü olarak yoluna devam edecek.

Bünyesinde günlük olarak yayınlanan FLASHABER Gazetesi olmak üzere; 13 gazete, 2 dergi ve 23 internet haber sitesini barındıran Yıldız Medya Grubu artık daha güçlü. Kurumsal anlamda yeniden yapılanan Yıldız Medya Grubu, bünyesine yeni bir firma daha katarak hizmet yelpazesini genişletti. Yıldız Medya Grup ve Yıldız Turizm İnşaat ve Medya Hizmetleri A.Ş, MATER Danışmanlık Denetim Eğitim ve Mühendislik LTD.ŞTİ'ni de bünyesine katarak farklı iş kollarında da hizmet vermeye başlayacak.

YEREL MEDYA'DA BİR NUMARA

Yerel basında 13 yılı geride bırakan Yıldız Medya Grubu, bugün sadece İstanbul'da değil, tüm Türkiye'de örnek gösterilecek bir noktaya geldi. Günlük yayınlanan FLASHABER'in yanı sıra; 13 gazete, iki dergi ve 23 internet haber sitesi ile Türkiye'nin en kapsamlı yerel medya grubu olan Yıldız Medya, bunun haklı gururunu yaşıyor. Anadolu Yakası'nda günlük gazete olarak 13 yılını geride bırakan FLASHABER, yayın grubunun lokomotifi olma özelliğinin yanı sıra, dağıtım ağı ve etkinliği ile de gündem belirlemeye devam ediyor. Yerel formatta çıkan, ancak içeriği, kalitesi ve baskı adedi ile kısa sürede ulusal dergi kategorisine giren Çekmeköy Life Dergisi ise bu büyümenin en bariz örnekleri arasında.

FLASHABER, GÜNDEM BELİRLEMEYE DEVAM EDİYOR

Anadolu Yakası'nda, Ümraniye Merkez olmak üzere; Beykoz, Üsküdar, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Ataşehir, Kadıköy, Pendik, Maltepe, Kartal ve Tuzla'da geniş bir dağıtım ağına sahip Flashaber Gazetesi, büyümeye devam ediyor. Cesur, kararlı, tarafsızlık ilkesiyle her geçen gün gücünü perçinleyen FLASHABER Gazetesi, sadece İstanbul'da değil, tüm Türkiye'deki yerel basında örnek gösterilecek konumda. Bugüne kadar yaptığı haberlerle sayısız ödül ve plaket alan FLASHABER Gazetesi, halkın gönlünü kazanmayı başarmış bir gazete. Vatandaşla yerel yöneticiler arasında köprü vazifesi olma misyonunu da üstlenen FLASHABER, bu anlamda da oldukça başarılı olmuş, halkın daha hızlı ve sağlıklı hizmet almasını sağlamıştır.

HİZMET YELPAZESİNİ GENİŞLETTİ, 1 YENİ FİRMA DAHA KURDU

Yıldız Medya Grubu;  gazete, dergi ve haber siteleri gibi yazılı ve görsel basının yanı sıra farklı iş kollarında da artık hizmet vermeye başlayacak. MATER Danışmanlık Denetim Eğitim ve Mühendislik LTD.ŞTİ gruba dahil edildi. 4 milyon TL ödenmiş sermayesi ile Yıldız Turizm - İnşaat ve Medya Hizmetleri A.Ş artık İstanbul'un sayılı şirketleri arasındaki yerini almıştır. Yine MATER Danışmanlık Denetim Eğitim ve Mühendislik LTD.ŞTİ'nde eğitim alanlara uluslararası geçerliliği olan ve bakanlıkça onaylanan eğitim sertifikası verecek. Yoğun iş şartlarında en iyi fiziki imkanlarla ve kısa süre içerisinde A-B-C sertifikalı iş sağlığı ve güvenliği eğitmenler tarafından verilen eğitim sonunda belge alınabilecek.

KURUMSAL ANLAMDA YENİ YAPILANMA

Amatör ruhla kurulan Yıldız Medya Grubu, yerel medyada 13 yılı geride bırakırken, kurumsal anlamda da yapılaşmasını sürdürüyor. Yerel medyanın dışında farklı iş kollarına da giren Yıldız Medya Grubu, kadrosunu güçlendirdi. Yıldız Medya Grup Şirketleri'nde CEO olarak Zehra Özdemir göreve başladı.


""

 ZEHRA ÖZDEMİR KİMDİR?

Zehra Özdemir, 1990 yılından bu yana kurmuş olduğu işyerinde bağımsız SMMM olarak çalışmaktadır. Zehra Özdemir, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Uluslararası  Muhasebe Standartları ve Denetim üzerine yüksek lisans yapmıştır. Bugüne kadar birçok orta ve büyük ölçekli firmalara müşavirlik hizmeti vermiş olan Özdemir; şirket kuruluşları, finansal check-up, denetim ve şirketlerin kurumsallaşması, iç denetim konularında uzmanlaşmıştır. Zehra Özdemir, YILDIZ MEDYA GRUBU'na bağlı grup şirketlerinde CEO olarak çalışma hayatına devam edecektir.

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3