Yetim annelerine özel kutlama

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Anneler Günü nedeniyle yetim...

Yetim annelerine özel kutlama

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Anneler Günü nedeniyle yetim...

07 Mayıs 2014 Çarşamba 15:00
Yetim annelerine özel kutlama

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Anneler Günü nedeniyle yetim çocuklarımızın anneleri için özel bir kutlama gerçekleştirdi. Tuzla’daki bayan kuaförlerinde cilt ve saç bakımı yapılan yetim anneleri, yemekli toplantıda müzik eşliğinde eğlendi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu, yetim çocuklarımızın annelerine unutamayacakları bir gün yaşattı. Anneler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlik, sabah saatlerinde bayan kuaförlerinde başladı. Bayan kuaförlerinde ücretsiz cilt ve saç bakımı yaptırılan yetim anneleri, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekli toplantıda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ile bir araya geldi.

Yıllarca unutamayacakları bir gün yaşadılar
Yemeğe katılan tüm bayanların Anneler Günü’nü kutlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, yetim annelerinin hem anne hem de baba rolünü üstlendiğini vurguladı. Çocuğunu tek başına yetiştiren anneleri tebrik eden Dr. Fatma Yazıcı, “Eşini kaybeden, evladını tek başına yetiştirerek yarınlara hazırlayan annelerimizin gününü kutluyorum. Bir kadının halinden ancak bir kadın anlar. Çocuk yetiştirmenin zorluklarını iyi biliyorum. Hayatın tüm zorluklarını tek başına sırtlayan siz değerli annelerimize, bugün özel bir program hazırlamayı uygun gördük. Yılın her gününü mücadeleyle geçiren yetim annelerimize, yıllarca unutamayacakları bir gün yaşatmayı amaçladık ” dedi.
Yetim annelerine ücretsiz hizmet sunan Tuzlalı bayan kuaförlerine, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı adına teşekkür belgesi verildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, yetim annelerine saksı içinde çiçek hediye etti.
Yemeğe katılan yetim anneleri, müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

Son Güncelleme: 07.05.2014 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3