Yenidoğan'da yeni park

Sancaktepe Belediyesi tarafından Yenidoğan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Seyhan Park, hizmete açıldı.

Yenidoğan'da yeni park

Sancaktepe Belediyesi tarafından Yenidoğan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Seyhan Park, hizmete açıldı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Yenidoğan'da yeni park

Yenidoğan'da yeni park

Sancaktepe Belediyesi tarafından Yenidoğan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Seyhan Park, hizmete açıldı. Görkemli açılış töreninde kurdelayı Başkan Erdem ve çocuklar birlikte kesti.

Yaz başlamadan Sancaktepe'deki bütün parkların düzenlemesini gerçekleştiren Sancaktepe Belediyesi oluşturulan yeni parkları da halkın hizmetine sunmaya devam ediyor. ‘Her Mahalleye Bir Park' hedefiyle çalışmalarını hızla yürüten Sancaktepe Belediyesi geçtiğimiz hafta Yenidoğan Mahallesi'nde Seyhan Park'ı hizmete açtı.

""

Kısa sürede yapımı tamamlanan parkın açılışına İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yunus Öztül, meclis üyeleri, muhtarlar, mahalle halkı ve çok sayıda çocuk katıldı. Parkın açışlında düzenlenen programda bir konuşma yapan Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe'de her mahalleye bir park yapılacağını, yeni imar planları çerçevesinde sağlık, eğitim ve park alanlarının öncellikli hizmet alanlarını teşkil ettiğini söyledi.

Erdem, “Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkânlar dahilinde çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Güzel hizmetin farklılığını birlikte göreceğiz. Parkımızda oynayan ve hayallere dalan çocukları görmek bize mutluluk veriyor” dedi.

Açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesen Başkan İsmail Erdem daha sonra parkı gezerek yetkililerden bilgi aldı ve çocukların oyunlarını izledi. 800 metrekarelik bir alan üzerine kurulan parkta; çocuk oyun alanları, oturma, bankları, basketbol sahası bulunuyor. Park açılısı öncesi çocukların sevinci bir başka oldu.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72