YENİ İETT HATTI HİZMETE GİRDİ

İETT, Sultanbeyli'nin her geçen gün geliştirdiği toplu ulaşım ağına bir...

YENİ İETT HATTI HİZMETE GİRDİ

İETT, Sultanbeyli'nin her geçen gün geliştirdiği toplu ulaşım ağına bir...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
YENİ İETT HATTI HİZMETE GİRDİ

İETT, Sultanbeyli'nin her geçen gün geliştirdiği toplu ulaşım ağına bir yenisini daha ekledi. KM70 numaralı Sultanbeyli-Metro-Kartal otobüs hattı hizmete girdi.

 

Son dönemde her alanda hızlı bir gelişim sürecine giren Sultanbeyli'de,  Belediye ve İETT yetkilileri, vatandaşların ulaşımda rahat etmeleri için çalışmalarına devam ediyor.

Bu doğrultuda, son dönemde çok sayıda yeni hat hizmete girdi. Sultanbeylililer, TEM otoyolunu kullanan yeni hatlar, yeni güzergâhlar ve son model otobüslerle toplu ulaşımda devrim yaşadı.

İlçeye gelen hatlara bu hafta bir yenisi daha eklendi. KM70 numaralı hat, Sultanbeyli-Metro-Kartal arasında sefer yapacak.

KM70 hattının güzergahı

İETT yetkilileri, Sultanbeyli halkının metroya ve Kartal'a ulaşımında alternatif güzergah belirledi. Buna göre KM70 hattı, İETT Sultanbeyli peronlarından kalkıp Eşref Bitlis ve Fatih Bulvarlarından Petrol Yolu Caddesi'ne bağlanıyor. Necip Fazıl Caddesi üzerinden de yanyola inen otobüs, metroya, oradan Kartal'a gidiyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3