Yazıcı, Çankırılı bayanlara öncülük etti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla...

Yazıcı, Çankırılı bayanlara öncülük etti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Yazıcı, Çankırılı bayanlara öncülük etti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Çankırılılar Derneği'nin kadın kolu kurulmasına öncülük etti. 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, dernek ziyaretlerine Tuzla Çankırılılar Derneği ile devam etti. Çankırılı bayanları bir araya getiren toplantı, yeni yapılanma için ilk adımın atılmasını sağladı. Çankırılılar Derneği'nde kadın kolu bulunmadığını öğrenen Fatma Yazıcı, derneğin bu oluşumu sağlanması için öncülük etti. 

Yazıcı'dan Gönül Elleri'ne davet

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nın hizmetleri, komisyonların çalışması, yardımların toplanması, değerlendirilmesi ve dağıtılması hakkında bilgi veren Dr. Fatma Yazıcı, bayanları Gönül Elleri'ne davet etti. Kültür gezileri, tekne turları gibi hizmetlerinin devam ettiğini belirten Dr. Fatma Yazıcı, Çankırılı bayanlardan Kadın Şöleni'ne katılım ve destek sözü aldı. 

Tuzla Gençlik Merkezi'nin bir bölümü bayanlara tahsis edildi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Gençlik Merkezi'nin bir bölümünün bayanlara tahsis edildiğini açıkladı. Dr. Fatma Yazıcı, “Şifa ve Mimar Sinan Mahallesi, Tuzla'nın merkezine uzak yerleşim bölgeleri. Biz de bunu düşünerek Şifa Mahallesi'ndeki Gençlik Merkezi'nin bir bölümünü bayanlarımıza tahsis etti. Bayanlarımız bu alanda sosyal, kültürel etkinlikler düzenleyebilecek, kişisel gelişim ve eğitimlere katılabilecek. Özellikle derneklerimizin kadın kolları bu alanda bir araya gelme şansı bulacak” şeklinde konuştu. 

Bayanlara eğitim desteği

Bayanlara eğitimlerini devam ettirme tavsiyesinde bulunan Dr. Fatma Yazıcı, “Okuma-yazma bilmeyen bayanlarımız için, bu eksiği giderecek kurslar düzenliyoruz. Genç kızlarımızın da başta mesleki eğitimler olmak üzere eğitim hayatlarını sürdürmelerine önem ve destek veriyoruz” dedi. 

Çankırılı bayanlar, programın ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı'ya çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti. 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72