Yarışmada ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Lisesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen ‘Liselerarası Kısa...

Yarışmada ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Lisesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen ‘Liselerarası Kısa...

21 Haziran 2014 Cumartesi 14:52
Yarışmada ödülleri sahiplerini buldu

‘Liselerarası Kısa Film Yarışması’ ödülleri sahiplerini buldu

 

 

İstanbul Lisesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘Liselerarası Kısa Film Yarışması’ ödülleri, sahiplerini buldu. Yarışmada, Özel Ataşehir Adıgüzel Bilişim Anadolu Teknik Lisesi öğrencisi Tezcan Ataroğlu’nun yönettiği ve Özel Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü öğrencilerinin rol aldığı  ‘Örümcek Ağı’ adlı film ikincilik ödülüne layık görüldü.

 

İstanbul Lisesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘Liselerarası Kısa Film Yarışması’ ödülleri, sahiplerini buldu. Türk Sineması’nın geleceğine katkıda bulunma hedefiyle düzenlenen, Türkiye’nin en prestijli kısa film yarışmalarından biri olan Liselerarası Kısa Film Yarışması’nın jüri üyeleri arasında Ahmet Mümtaz Taylan, Bennu Yıldırımlar, Özge Özberk, Selim Evci, Dilan Bozyel, Atilla Dorsay ve Dr. Tonguç İbrahim Sezen gibi sinemaya büyük emek vermiş oyuncular da yer aldı.

 

Türk Sineması’nın gelecekteki yönetmen adaylarını bir araya getiren yarışmada, Özel Ataşehir Adıgüzel Bilişim Anadolu Teknik Lisesi öğrencisi Tezcan Ataroğlu’nun yönettiği ve Özel Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü öğrencilerinin rol aldığı  ‘Örümcek Ağı’ adlı film ikincilik ödülü kazandı. Ödülü, törene katılamayan Tezcan Ataroğlu adına, Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü öğrencisi Güneş Seven aldı.Geçen yıl düzenlenen 10. Liselerarası Kısa Film Yarışması’nda Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü öğrencilerinden Denizhan Yıldız’ın yazıp yönettiği ‘Boşluk’ adlı film de ikincilik ödülü almıştı.

 

 

Son Güncelleme: 21.06.2014 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3