Yardımlaşma duygusu TUZLA'da tavan yaptı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından organize edilen yardım...

Yardımlaşma duygusu TUZLA'da tavan yaptı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından organize edilen yardım...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Yardımlaşma duygusu TUZLA'da tavan yaptı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından organize edilen yardım kampanyasına Tuzlalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlk gün toplanan bin 500 battaniye kargo uçağı ile deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılırken, kampanya boyunca toplanan çadır ve diğer yardım malzemelerinden oluşan 5 TIR da Van'a ulaştı.

Tuzla Belediyesi tarafından, Gönül Elleri Çarşısı kanalıyla başlatılan yardım kampanyası, Tuzlalı yardımseverlerin yoğun katılımına sahne oldu. Kampanya boyunca Gönül Elleri Çarşısı'nın telefonları susmazken, birçok vatandaşımız da yardımlarını kendi araçları ile Gönül Elleri Çarşısı'na bizzat getirerek teslim ettiler.

Çadır, battaniye, bebek bezi ve maması, giyim eşyası, ısıtıcı gibi temel ihtiyaç maddelerinden oluşan yardım malzemeleri, Gönül Elleri Çarşısı gönüllüleri tarafından titizlikle paketlenerek TIR'lara yüklendi. Kampanya süresince toplanan 5 TIR dolusu yardım malzemesi Van'a ulaştı. Tuzlalı vatandaşların kampanyaya olan ilgisinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Şadi Yazıcı, düzenlenen kampanya ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Bizim milletimizi farklı kılan bu faziletli karakteridir. Dünyanın neresinde ve hangi milletten olursa olsun, bizim milletimiz her zaman mağdura yardım elini ilk uzatan olmuştur. Ülke olarak zor günler yaşadığımız şu günlerde vatandaşımızın gösterdiği birlik, yardımlaşma ve dayanışma, tüm dünyada örnek olarak gösterilmektedir. Yaşanan felaketin acılarını bir an önce dindirmek için ülkemiz devleti ve milleti ile topyekun seferber olmuştur.”

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3