Yapı denetimler ve müteahhit buluşması

Yapı denetimler ve müteahhit buluşması

Yapı denetimler ve müteahhit buluşması

Yapı denetimler ve müteahhit buluşması

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Yapı denetimler ve müteahhit buluşması

Yapı denetimler ve müteahhit buluşması

Çekmeköy'de, ‘İki Bin Yapı Denetim' ile ÇEKMÜDER'in ortaklaşa düzenlediği programda yapı denetim-müteahhit çalışmasının önemine değinildi.

 

""

FLASHABER / Yapılaşmanın en yoğun olduğu bölgelerden biri kuşkusuz ki Çekmeköy. Doğru, mevzuata uygun ve depreme dayanıklı yapılaşma konusunda yapı denetimci ile müteahhitlerin ortak çalışma içinde olması kaçınılmazdır. Bu noktadan hareketle ilçede bir yapı denetim- müteahhit buluşması gerçekleşti.


Çekmeköy'ün başarılı yapı denetim firmalarının başında gelen ‘İki Bin Yapı Denetim' ile Çekmeköy Müteahhitler Derneği (ÇEKMÜDER) ortaklaşa bir program düzenleyerek yapı denetim-müteahhit konusunu ele aldı. Bölgede çalışan birçok müteahhitin katıldığı programda doğru ve dayanıklı yapılaşma konusunda ortak hareket edilmesi konusuna vurgu yapıldı.

""

Açılış konuşmasını yapan ÇEKMÜDER Başkanı Hakkı Çelik, kaliteli ve doğru yapılaşmanın ancak müteahhit -yapı denetim işbirliği sayesinde gerçekleşeceğinin önemine değindi. İlçede mevzuata uygun ve depreme dayanıklı yapılaşmanın çok önemli olduğuna değinen Çelik, “Amacımız bu amaç çerçevesinde gerekli çalışmalar yapmaktır” dedi.

 ‘İki Bin Yapı Denetim' adına konuşan Sedat Çakır ise yaptığı konuşmada öncelikle firma olarak amaç ve misyonlarına değindi. Dinamik ve deneyimli kadrolarıyla bölgede bugüne kadar doğru yapılaşma adına uğraş verdiklerini söyleyen Çakır, “Yapı denetim firmaları ile ilgili yasa yürürlüğe girdikten sonra yapılaşmalar daha bilinçli ve mevzuata uygun olmaya  başladı” dedi ve ekledi:

 “Depreme dayanıklı binaların yapılması konusunda kuşkusuz biz yapı denetimcilerin büyük katkısı olmuştur” dedi. Müteahhitlerin bu konudaki tüm soruları mutlaka yapı denetimcilerle paylaşması gerektiğini söyleyen Sedat Çakır, “Çekmeköy, müteahhitler ve biz yapı denetimcilerin ortak çalışmalarıyla daha modern ve yaşanılabilir bir yer olacaktır.”

Daha sonra müteahhitler, konuyla ilgili merak ettikleri soruları sorarak bilgi aldılar. Kapanış konuşmasını yapan ‘İki Bin Yapı Denetim' firması sahibi Muzaffer Gülbay, yemekli toplantıya katılan tüm müteahhitlere teşekkür ederek bu noktadaki çalışmalarının devam edeceğini söyledi.                                  

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72