Yağız Kağan ve Yusuf İmamoğlu Ailesi'ne en mutlu günü yaşattı

Hafta sonu birbirinden seçkin konukların da katıldığı görkemli bir törenle..

Yağız Kağan ve Yusuf İmamoğlu Ailesi'ne en mutlu günü yaşattı

Hafta sonu birbirinden seçkin konukların da katıldığı görkemli bir törenle..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Yağız Kağan ve Yusuf İmamoğlu Ailesi'ne en mutlu günü yaşattı

Hafta sonu birbirinden seçkin konukların da katıldığı görkemli bir törenle sünnet olup erkekliğe ilk adımı atan İmamoğlu Ailesi'nin gözbebekleri Yağız Kağan ve Yusuf, aile eşrafına büyük bir mutluluk daha yaşattılar.

 

Bölgemizin tanınan ailelerinden İmamoğlu Ailesi, önceki hafta sonu Yağız Kağan ve Yusuf'un sünnet töreninde bir araya geldi. Çekmeköy'deki Atlantis Doğal Çocuk Evi bahçesinde gerçekleşen muhteşem törene siyasilerden işadamlarına bir çok seçkin davetli katıldı.


""

 

Sünnet olup erkekliğe ilk adımı atan miniklerin amcası Faruk Menderes İmamoğlu ve manevi annesi Filiz İmamoğlu ile Yağız Kağan ve Yusuf'un annesi Gülbin İmamoğlu ve babası Kemal Nuri İmamoğlu davetlilerle tek ilgilenip, ‘hayırlı olsun' tebriklerini kabul ettiler.


""

 

Etli pilav, tatlı ve ayran ikram edilen sünnet merasiminde Kuran'ı Kerim okunup ilahiler seslendirildi ve dualar edildi. Etkinliğe katılıp İmamoğlu Ailesi'nin mutluluğunu paylaşan dostları ve tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür eden amca Faruk Menderes İmamoğlu ve eşi Filiz İmamoğlu, farklı bir mutluluğu yaşadıklarını ifade ettiler. 


""

 

Yağız Kağan ve Yusuf'un sünnet merasimine Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Mengir ve arkadaşları, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Baltacı ve arkadaşları, Ak Parti İstanbul İl Sekreteri Avukat Abdullah Güler, Demokrat Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Fahrettin Kacamer, CHP Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Şükrü Bakar ve arkadaşları, MHP Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcıları Cengiz Yaman, Sedat Eldem ve arkadaşları, MHP Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan ve arkadaşları, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Rıza Altaylı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, ÇEKSİAD Başkan Vekili Osman Köse, Taşdelen Ordulular Dernek Başkanı Seyyar Kaya, Küçükçekmece Ordulular Dernek Başkanı Adem Erdoğan, ORDEF Genel Başkanı Sabrı Çelebi ve Yönetimi, Hatipoğlu Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Aygün, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, İstanbul Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Erdem Karakoç, İstanbul Alperen Ocakları Kurucu Başkanı Sami Çırakoğlu, Avukat Hakkı Kurtuluş, Avukat Mehmet Taşdelen, Yavuz Çaylan, Samet Karakuş, Harun Kandemir, Ahmet Güzel, İsmail Likoğlu, Bayram Çimen ve Alpaslan Alpaslan gibi pek çok önemli isim katılırken Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cemil Ekşi, CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sıpahi, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve Berat Yılmazel gibi isimler de gönderdikleri çelenk ve telgrafla İmamoğlu Ailesi'ne tebrik mesajlarını ilettiler.


""

""

""

""

""

""

""
 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72