Varlı Balık hizmetinizde!

Eşsiz, taze balık lezzeti Ümraniye de Varlı Balık hizmetinizde!

Varlı Balık hizmetinizde!

Eşsiz, taze balık lezzeti Ümraniye de Varlı Balık hizmetinizde!

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Varlı Balık hizmetinizde!
""

Geçtiğimiz hafta sonu Ümraniye İstiklal Mahallesi nde gerçekleştirdiği coşkulu açılış töreni ile hizmete açılan Varlı Balık lokanta ve satış merkezi daha ilk günden yoğun ilgi gördü. Bölge insanına taze balık lezzeti sunmakta iddialı olduklarını söyleyen firma sahibi Arif Çalkınsın, dostları ile birlikte açılış kurdelasını keserek kendilerine ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

""

 Hamsi den İstavrit e, Tekir den Mezgit, Barbun, Levrek, Çupra, Alabalık, Palamut, Uskumlur, Somon ve Çinekop a kadar balığın zengin çeşitliliğini en taze şekilde sunan Varlı Balık, Ümraniyeliler in ve bölge halkının uğrak noktası olacağını daha ilk günden gözler önüne serdi.

 Güleryüzlü personeli ve hijyeni ilke edinen eşsiz mekanı ile Varlı Balık, tüm balıkseverleri ağırlamaya hazır. Açılış günü çiçek bahçesine dönen restoran çevresi ve bahçesi, birbirinden önemli sayısız konuğu ağırladı. İşadamları ve esnaflar ile birçok kişi çelenk göndererek Arif Çalkınsın a yeni yerinin hayırlı olması dileklerini iletti.        


""

HABERMERKEZİ

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3