Vali MUTLU, AER temsilcileri ile buluştu

Avrupa Bölgeler Meclisi üyeleri Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde...

Vali MUTLU, AER temsilcileri ile buluştu

Avrupa Bölgeler Meclisi üyeleri Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Vali MUTLU, AER temsilcileri ile buluştu

Avrupa Bölgeler Meclisi üyeleri Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen yemekte buluştu. Programa İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İl Genel Meclis  Başkanı Hasan Hüsamettin Koçak,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili İsmail Yıldız, AER Başkanı Michele Sabban, AER Genel Sekreteri Klaus Klipp ve AER temsilcileri, bazı İl Müdürleri ve İlçe Kaymakamları katıldı.

Programda açılış konuşmasını AER Başkanı Michele Sabban yaptı. AER Başkanı Michele Sabban ardından konuşma yapan Vali Hüseyin Avni Mutlu, Sabban`a, alkışlarla kesilen güzel konuşması için teşekkür ettiğini belirterek, “Ben de kendilerini yürekten alkışlıyorum. Özellikle böylesine değerli bir başkanı ve temsilcilerini İstanbul'da ağırlamaktan ve yeniden görmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum” dedi.  

Konuşmasına devam eden Vali Mutlu, şunları ifade etti: “Siz kıymetli dostlarımızla tekrar bir aradayız ve güzel şeyler yapmaya devam ediyoruz.  İşbirliğimizi geliştiriyoruz, ortaklıklarımızı artırıyoruz ve geleceğe daha da ümitle bakıyoruz. Bu düşüncelerimizi daha da geliştirmek için 2 gündür İstanbul'da çok değerli bir çalışma yürütülüyor. Eğitim ve Sağlık komisyonlarının yapmış olduğu değerli çalışmalardan hepimiz istifade ediyoruz.”
 
Avrupa'yla bütünleşme konusundaki gayretlerini her zaman samimi ve taze tuttuklarına dikkat çeken Vali Mutlu, şöyle devam etti: “Her gün geliştirmeye gayret ediyoruz ve bu konuda Avrupalı dostlarımıza güveniyoruz. AER'inde değerli başkanı nezdinde, bu çabalarımıza önemli bir destek vereceğine, Türkiye'nin sesini Avrupa'da, bizimle birlikte duyurmaya gayret edeceğini düşünüyoruz ve buna inanıyoruz. Bundan sonrada, AER  ile İstanbul'da yeni toplantılarda buluşabilmeyi ümit ediyorum.” Oturumun katılan 33 ülkeden 270'ten fazla bölge ile 16 bölgelerarası kuruluş, Türk Sanat Müziği'nin eşsiz eserleri eşliğinde yemek yediler.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72