Üsküdar'dan Van'a acil yardım

Üsküdar'dan Van'a acil yardım

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Üsküdar'dan Van'a acil yardım

Üsküdar Belediyesi, Van'da meydana gelen ve çok sayıda can kaybına neden olan 7.2'lik deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere 4 araçlık bir Acil Kurtarma Konvoyu'nu kendi branşlarında uzman 11 kişilik bir ekiple birlikte bölgeye gönderdi.

 

Bölgede duyulan en acil ihtiyaçlardan biri olan 200 Kw ve 63 Kw'lik 2 büyük jeneratör, ışıklandırma, kesme ve ayırma makineleri, demir kesme ve beton kesme makinaları, pompa, hilti, aydınlatma aparatları, hijyenik malzemeler, battaniye ve kışlık kıyafetler ile çocuk maması gibi birçok acil yardım malzemesi içeren Acil Kurtarma Aracı ile konvoy deprem sonrası derhal Van'a hareket etti. Konvoydaki malzemeler, bölgede enkaz altında kalan vatandaşların kurtarılması ve deprem sonrası acil barınma ihtiyaçlarında kullanılacak.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72