Üsküdar'da Libadiye Parkı yenileniyor

Çağımızın en modern dinlenme alanlarını ilçeye taşımaya devam ediyor.

Üsküdar'da Libadiye Parkı yenileniyor

Çağımızın en modern dinlenme alanlarını ilçeye taşımaya devam ediyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Üsküdar'da Libadiye Parkı yenileniyor

Üsküdar Belediyesi, çağımızın en modern dinlenme alanlarını ilçeye taşımaya devam ediyor. Modern kentleşme düşüncesi ile gelişen ülkemizde Park ve Bahçeler Müdürlüğü de modern bir park tasarımı ile halkımıza güzel bir proje sunmak ve yaşanılası mekânlar oluşturmak amacıyla Libadiye Parkı'nı dizayn ederek en geç Haziran ayında hizmete almak amacıyla çalışmalarına başladı.

Toplam alanı 5300 m² büyüklüğündeki parkın 2820 m²'sini yeşil alan, 180 m²'sini çocuk oyun alanı, 545 m²'sini fitness ve koşu parkuru oluşturuyor. Parkta 145 adet boylu ağaç ve 550 adet çeşitli türlerde çalı dikimi gerçekleştirilirken parkın 165 m²'lik alanı da mevsimlik çiçeklere ayrıldı. Libadiye Parkı'nda ayrıca farklı fıskiye özelliklerine sahip 3 adet kare havuz ile ağaç altı oturma alanları da yer alıyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3