Üsküdar'da beşikten mezara kadar hizmet

Üsküdar'da beşikten mezara kadar hizmet

Üsküdar'da beşikten mezara kadar hizmet

Üsküdar'da beşikten mezara kadar hizmet

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Üsküdar'da beşikten mezara kadar hizmet

Üsküdar'da beşikten mezara kadar hizmet

Üsküdar Belediyesi bir yandan Tebrik ve Taziye Komisyonları ile halka hizmet verirken diğer yandan da komisyonların çalışmalarını ortaklaşa yürüttüğü müdürlüklerle işbirliği kapsamında zaman zaman bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyor. Bu amaçla Başkanı Mustafa Kara, Mezarlıklar Müdürlüğü personeli ile Belediyenin Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelerek işbirliği çalışmalarını değerlendirdi.

Yemekli toplantıya Mustafa Kara dışında Mezarlıklar Müdürlüğü 1'nci Bölge Müdür Yardımcısı Fahrettin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Rıza Şenbabaoğlu ve Ömer Saraç, Taziye Komisyon Başkanı Nurettin Hamamcı ile Mezarlıklar Müdürlüğü personeli katıldı.

Başkan Mustafa Kara yaptığı açılış konuşmasında Üsküdar halkının kendileri vasıtasıyla Mezarlıklar Müdürlüğü'nde gördükleri yaklaşım ve hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederken kendileriyle büyük bir uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

Mustafa Kara, Belediye yetkilileri olarak Üsküdarlıların son nefesine dek yanlarında olacaklarını, bu amaçla Taziye Komisyonu kurduklarını ve bu komisyonun yaptığı çalışmalarla Üsküdar halkı ile belediye arasında güzel bir duygu köprüsü kurduğunu belirtti.

Taziye Komisyonu'nun bu başarısında Mezarlıklar Müdürlüğü'nün cenaze sahiplerine verdikleri kusursuz hizmetin de önemli payının olduğunu belirten Kara, başta yönetim kadrosu olmak üzere bütün Mezarlıklar Müdürlüğü personeline şükranlarını iletmeyi bir borç bildiğini ifade etti.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72