Üsküdar'da alt yapıya dev yatırım

Tarihi kent Üsküdar'ın alt yapıda günün ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için

Üsküdar'da alt yapıya dev yatırım

Tarihi kent Üsküdar'ın alt yapıda günün ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Üsküdar'da alt yapıya dev yatırım

Tarihi kent Üsküdar'ın alt yapıda günün ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için hummalı bir çalışma içine giren Başkan Mustafa Kara, şimdi de yüksek gerilim hatları konusuna el attı

Geçtiğimiz 2,5 yıl içinde alt yapıya yaklaşık 100 milyon TL yatırım yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, “Bu dönem AYEDAŞ başta olmak üzere alt yapı kurumlarıyla çok güzel bir işbirliği yakaladık. Kullanım ömrünü tamamlamış caddelerimizi yenileyeceğimiz zaman bir daha kazı olmaması için tüm kurumlarla ortak hareket edip önce elektriği yer altına alıyor, yağmur suyu kanallarını genişletiyor, internet için fiberoptik kablo geçirip daha sonra estetik kaldırım tretuar düzenlemesiyle çalışmamızı tamamlıyoruz” diye konuştu.

AYEDAŞ ile başlattıkları ortak çalışmalarını şimdi de TEİAŞ ile devam ettirerek önemli bir ivme yakaladıklarını belirten Kara, bu işbirliğinden aldıkları güçle Üsküdar için hayati bir çalışmayı daha başlatmanın mutluluğunu yaşadığını ve AYEDAŞ,TEDAŞ ve TEİAŞ'a Üskudar halkı adına teşekkür ettiğini ifade etti.

TEİAŞ ile işbirliği halinde Zübeyde Hanım Caddesi, Mustafa Düzgünman Caddesi, Alpaslan Sokak, Rasathane Caddesi ve Şükrü Sokak'ta yapılan çalışmalar dâhilinde 2 bin 763 metrelik 154 KV Enerji İletim Hattı yer altına alındı. Bosna Bulvarı'nda ise 3 bin 200 metre kazı ile 4 farklı yerde muayene ve kontrol odaları yapımı çalışmaları tamamlanırken 3 bin metrelik kazı ve 5 ayrı noktada kablo ek çukuru yapım işi ise devam ediyor. Bosna Bulvarı'ndaki çalışmaların Eylül ayı içinde tamamlanması bekleniyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3