Üsküdar'a bir ödül daha geldi

Yerel Yönetim Oscar'ları Üsküdar'ın oldu. Başkan Mustafa Kara, ödülünü...

Üsküdar'a bir ödül daha geldi

Yerel Yönetim Oscar'ları Üsküdar'ın oldu. Başkan Mustafa Kara, ödülünü...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Üsküdar'a bir ödül daha geldi

Yerel Yönetim Oscar'ları Üsküdar'ın oldu. Başkan Mustafa Kara, ödülünü Ankara'da düzenlenen törenle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

 

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin yaptığı anket sonucunda % 60,5'luk halk desteğine sahip olarak performansıyla 4 büyükşehirin ilçeleri arasında en başarılı 2 belediye başkanı seçilen Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın başarısı Başbakan Erdoğan'ın elinden alınan Yerel Yönetimler ve Gençlik projeleri ödülü ile de onaylandı.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 'Yerel Yönetimler ve Gençlik' projelerinin ele alındığı yarışmada Üsküdar Belediyesi, Gençlik Merkezi projesiyle ödüle layık görüldü. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, ödülünü Ankara'da düzenlenen törenle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Geçtiğimiz yıl 'Sosyal Belediyecilik' dalında Toplumsal Gelişim Merkezi TOGEM projesiyle yine aynı yarışmada Türkiye şampiyonluğunu elde eden Üsküdar Belediyesi, gençliğe yönelik çalışmalarıyla da adını belediyecilikte zirveye taşıdı.

Ödül töreninin ardından Başkan Mustafa Kara, “Bu ödül bizim için, gençlerimiz için yaptığımız yatırımların, gelecek için attığımız adımların bir sağlaması, bir sigortasıdır. Tüm halkımız adına, Üsküdar adına ve özellikle gençlerimiz adına büyük mutluluk ve onur duyuyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72