Üsküdar Gençlik Merkezi'ne misafir geldi

Okul Aile Birliği Başkanları Üsküdar Gençlik Merkezi'nde bir araya geldi.

Üsküdar Gençlik Merkezi'ne misafir geldi

Okul Aile Birliği Başkanları Üsküdar Gençlik Merkezi'nde bir araya geldi.

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Üsküdar Gençlik Merkezi'ne misafir geldi
Okul Aile Birliği Başkanları Üsküdar Gençlik Merkezi'nde bir araya geldi. Geçtiğimiz yılın değerlendirilip 2013 yılı için vizyon çizmek için yapılan toplantıda mevcut sorunlar dile getirilerek çözüm önerileri sunuldu. Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Üsküdar Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen'in okul aile birliği başkanlarının sorularını yanıtladığı toplantı oldukça verimli geçti.
Belli periyotlarla gerçekleştirilen okul aile birliği toplantılarının bundan sonra da Üsküdar Gençlik Merkezi'nde yapılmasına karar verildi. Okullardaki kıyafet serbestliğinden, not sistemine birçok konuya değinilen toplantı öğle yemeğinde de soruların cevaplandırılmasıyla son buldu.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72